fbq
Uutiset
01.10.2020 14:06
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus
Jari-Matti ja Maisa
Maisa Torppa petti Jari-Matti Latvalaa viikko kihlautumisen jälkeen: "Käyttäytyi kuin sinkkunainen" - uutuuskirjassa rajuja paljastuksia suhdesopasta, perhekin jakautui kahtia!
Uutiset
01.10.2020 14:06
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus

Rallitähti Jari-Matti Latvala, 35, puhuu suunsa puhtaaksi hänen ja Maisa Torpan, 29, kohusuhteesta uudessa Jari-Matti Latvala - elämän erikoiskoe -elämänkerrassaan. 

Kirjassa Jari-Matti kertoo, että molemmat osapuolet syyllistyivät pettämiseen suhteen aikana. Suuren työstressin takia Jari-Matti oli harrastanut yhden illan juttuja. Teoksessa mainitaan myös, miten Maisa sortui pettämiseen festarireissulla. Jari-Matti oli kosinut Maisaa vain viikkoa ennen tätä. 

Lue myös: Maisa Torpan salasuhde roihahti alkuvuonna Lapissa – kihlattu Jari-Matti Latvala täysin tietämätön toisesta miehestä!

Lue lisää: Salasuhde paljastui! Maisa Torppa viettää yhteisiä öitä it-pomon kanssa – paparazzikuvat Seiskassa!

Jari-Matin läheiset kertovat omat rehelliset mielipiteensä Maisasta kirjassa. Jari-Matin sisko oli mukana kuuluisalla festarireissulla. Hän kertoo Maisan käyttäytyneen siellä kuin sinkkunainen, eikä sisko itse voinut hyväksyä siellä tapahtuneita asioita. Myös Jari-Matin ystävä Joonas Myllymäki kertoo kirjassa yrittäneensä puhua Jari-Matille järkeä suhteesta. 

Lue myös: Maisa Torpalta ontuva selitys salasuhteelle: ”Hän on minun ja Jari-Matin hyvä ystävä!” – yhteisiä öitä Jari-Matti Latvalan tietämättä!

- Maisa petti Jari-Mattia festarireissulla Himoksella viikko kihlajaisten jälkeen. Jari-Matti oli tapahtuneesta allapäin, mutta ei osannut reagoida oikein millään lailla. Hän selitti minulle tilannetta pää painuksissa ja paniikki päällä. Hän hoki vain, kuinka tärkeää on saada Suomen MM-ralli hoidettua. Yritin sanoa Jari-Matille, ettei kukaan saa kohdella toista sillä tavalla, Joonas Myllymäki kertoo kirjassa.

-  Maisa käyttäytyi kuin sinkkunainen. Yritin keskustella Maisan kanssa asiasta Vesa Keskisen 50-vuotisjuhlilla, mistä Maisa sai syyn väittää minun käyneen hänen päälleen. Jari-Matti antoi Maisalle anteeksi.

Lue myös: Kihlattu Jari-Matti Latvala kisareissulla – Maisa Torppa pakkasi vaihtovaatteet ja meni salarakkaalleen yöksi!

Jari Matti ja Maisa
Maisa ja Jari-Matti avasivat yhteisen kotinsa ovet Seiskalle vuonna 2017.

Jari-Matin sisko kertoo kirjassa miten rallitähti oli jatkuvasti yrittänyt korjata asioita, jotta suhde ei päättyisi. 

- Toivoin, että hän olisi joskus sanonut ei ja tajunnut, että kaikkea ei tarvitse niellä ja ymmärtää. Itseään pitää osata puolustaa, sisko toteaa kirjassa. 

Lue myös: Treffit tumman missikaunottaren kanssa! Jari-Matti Latvala on verottajan hampaissa – treffiautokin myyntikiellossa velkojen takia! 

Teoksen mukaan Jari-Matin ja Maisan suhdesopan seurauksena Latvalan perhe jakautui kahtia. 

- Jari-Matti, Maisa, ja Helena-äiti pitivät yhtä, kun taas Jari-isä, Mari-sisko ja siskon miesystävä olivat toisessa leirissä.