fbq
Uutiset
19.02.2018 21:35
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala
Maisa Torppa avautuu vastoinkäymisistään blogissaan - suloinen viesti Jari-Matti Latvalalle!
Uutiset
19.02.2018 21:35
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Kohukaunotar Maisa Torppa tilittää tuoreessa blogipostauksessaan pilalle menneestä viikonlopustaan. Maisa kertoo Metropolin blogissaan, kuinka eräänä perjantaina alkoi "kaaos", joka ei ottanut loppuakseen koko viikonloppuna.

Maisa kertoo käyneensä sisustusliikkeessä ostoksilla, mikä oli tuonut hyvän mielen. Mutta epäonniset tapahtumat alkoivat kotimatkalla.

Hyvällä fiiliksellä ajelin kotiin oikoreittiä ja vastaan tiellä tuli ehkä kolme autoa. No se kolmas sitten lennätti kiven kauhealla jysäyksellä keskelle tuulilasia ja RÄKS. Se siitä tuulilasista.

Kotiin päästyään Maisa ryhtyi sisustushommiin, mutta yksi rahapuille tarkoitetuista ruukuista putosi käsistä portaita alas kävellessä ja hajosi täysin.

Eikä siinä vielä kaikki. Ruukkuhan materiaalista johtuen oli aika painava ja tietenkin se oli saanut matkallaan alas kahteen puusta tehtyyn portaaseen kauheat lommot.

Lauantaina puolestaan peruuntui pitkään suunnitteilla ollut hiihtoloma Lapissa Leo-poikansa kanssa, kun Leo tuli kipeäksi.

Lentoliput oli ostettu (yhteensä 940€, ei kiva tälläin opiskelijabudjetilla), auto vuokrattu, lumilautakoulu varattu, kassit pakattu. (...) Itku siinä äidiltäkin pääsi, kun reissua oli niin kovasti odotettu.

Myös Maisan kihlatun Jari-Matti Latvalan kehno menestys Ruotsin MM-rallissa jäi kaihertamaan mieltä. Maisa päätti piristää seitsemänneksi sijoittuneen Jari-Matin mieltä aamupalalla ja itse taiteilemallaan suloisella kortilla, josta löydät kuvan täältä.

- Rakas, olet aina mun mielestä (ja teijän ja meijän äitin mielestä) maailman paras rallikuski ja henkinen kymmenkertainen maailmanmestari! Rakastan sua, Maisa runoili.

Artikkelia muokattu 21.2. klo 22.40. Lyhennetty siteerausten laajuutta Maisa Torpan Metropoli.netin blogista.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »