Katso kuvat!
Mailis penttilä

Mailis Penttilän superpaljastavista iltapukukuvista kritiikkivyöry somessa: ”On sääli, että joidenkin mielestä vielä nykypäivänäkin pitäisi pukeutua niin, että ei vahingossakaan näytä mitään muotoja”

09.10.2018 10:54

Miss Helsinki -kilpailusta ja Koko Suomi leipoo -tv-ohjelmasta julkisuuteen noussut Mailis Penttilä edusti viime viikonloppuna avopuolisonsa Pekka Koskisen syntymäpäivillä tämän omistamassa Samppalinna-ravintolassa Turussa.

Sunnuntaina (7.10.) Mailis julkaisi Instagram-tilillään silminnähden onnellisen oloisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa. Valokuva kuitenkin kirvoitti runsaasti keskustelua aivan muista asioista kuin Mailiksen parisuhdeonnesta.  

Lue lisää: HUHHUH, MIKÄ POVI! SEKSIPOMMI MAILIS PENTTILÄN SUPERAVONAINEN ILTAPUKU LOKSAUTTI LEUAT - POSEERAA MILJONÄÄRIRAKKAANSA KAINALOSSA: "VALITSEN SINUT UUDELLEEN JA UUDELLEEN" - KUVAT!

- On sääli, että joidenkin mielestä vielä nykypäivänäkin pitäisi pukeutua niin, että ei vahingossakaan näytä mitään muotoja. Tämä on mun oma kroppa ja mun omat säännöt. Pukeutukaa ja kantakaa itseänne juuri niin kuin haluatte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A little party never killed nobody 💃🏻 📸: @heikkisalonen

Henkilön Mailis Penttilä (@mailispenttila) jakama julkaisu

Yllä oleva valokuva sekä Mailiksen ja hänen rakkaansa yhteiskuva aiheuttivat runsaasti keskustelua siitä, onko Mailiksen iltapuvun kaula-aukko jo liian antava, ja kaunotar hukkui häntä kritisoiviin someviesteihin.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Mailis saa somekansan kritiikin niskaansa. Muodokasta naista on kritisoitu niin antavasta kaula-aukostaan kuin kurvikkaista muodoistaankin.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!