Katso kuvat!

MTV: NHL-kiekkoilija Jori Lehterän luksusmökillä kiinniottoja liittyen kahden kilon kokaiinivyyhtiin – katso kuvat Tampereen ökyhuvilasta!

Uutiset | 26.09.2018 10:22

MTV raportoi aikaisemmin tänään (26.9.), että Philadelphia Flyers NHL-joukkueessa pelaava Jori Lehterä on käynyt poliisikuulusteluissa huumausainerikosepäilyn vuoksi. Maikkarin mukaan Lehterä kiistää syyllisyytensä.

Lue lisää: MTV: NHL-tähti Jori Lehterää epäillään huumausainerikoksesta – joukossa myös kiinteistövälittäjä ja SM-mitalisti

MTV:n Rikospaikka-ohjelman saamien tietojen mukaan Sisä-Suomen poliisi tutkii parhaillaan tapausta, mihin liittyy kaksi kiloa kokaiinia, ja jossa epäiltyjä on 23. Vangittuna on Maikkarin mukaan seitsemän.

Mökistä remontoitiin moderni huvila! 

Ohjelman mukaan poliisi teki kuluneen kesän aikana kiinniottoja tapauksen tiimoilta. Kiinniotot suoritettiin Lehterän Tampereen Näsijärven rannalla sijaitsevalla mökkikiinteistöllä, mutta Lehterä itse ei kuulunut kiinniotettujen joukkoon. 

Lehterän mökki

Jori hankki vuosi sitten Kämmenniemestä neljä rantatonttia, jotka levittäytyvät 1,3 hehtaarin alueelle.

Flyersin hyökkääjä pulitti rantakaistaleesta 850 000 euroa. Kauppojen mukana kiekkomiljonääri sai haltuunsa liudan vanhoja mökkejä, jotka olivat parhaat päivänsä jo nähneet.

Vanhojen rakennusten kunto ei riittänyt Jorin tarpeisiin, vaan hän teetti alueen päärakennukseen mittavan peruskorjauksen.

jori lehterä

Remontin yhteydessä katto uusittiin ja vanha hormi purettiin. Samalla terassialueita laajennettiin ja sisätiloihin tehtiin hienosäätöä. Muutostöiden myötä vanhasta, 1960-luvulla valmistuneesta mökistä tuli moderni huvila, jossa on kaikki mukavuudet ympärivuotiseen käyttöön.

Teksti:Mariama BAH & juhamatti nieminen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!