fbq
MTV: Jari Sarasvuo joutuu valtavaan leikkaukseen - leuka halkaistaan kahtia! "Pelottaa, siinä on riskinsä" | Seiska
Uutiset
22.11.2017 11:17
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Jari Sarasvuo
MTV: Jari Sarasvuo joutuu valtavaan leikkaukseen - leuka halkaistaan kahtia! "Pelottaa, siinä on riskinsä"
Uutiset
22.11.2017 11:17
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Lukuisista tv-ohjelmista tuttu liikemies Jari Sarasvuo oli keskiviikkoaamuna vieraana MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa. Sarasvuo kertoi haastattelussa joutuvansa ensi viikolla vaativaan leikkaukseen.

Tulevassa operaatiossa Sarasvuon leuka katkaistaan kahtia ja laitetaan uuteen paikkaan. Leikkaus tehdään, koska Sarasvuo voi muuten menettää puhekykynsä, kuten hän esimerkiksi Ilta-Sanomien haastattelussa on kertonut. Leikkauksen valmistelut on jo aloitettu.

- Jos vähänkin kuuntelette tarkkaan, niin ässät ovat pehmeitä ja välillä tavut katoaa ja mongertavaa puhetta. Mulla on suussa sellaisia piikkejä ja rautaa ja kiskoja, Jari kertoi Huomenta Suomessa.

Sarasvuo myönsi haastattelussa pelkäävänsä tulevaa leikkausta.

– Eilen mä kävin kirurgin luona, ja yhtäkkiä mä huomasin sieltä poistuessani, että mua ihan oikeasti vähän jänskätti. Se on iso juttu. Mun päästä tulee sellainen ihan mutanttipäärynän muotoinen ja värinen. Siis karmean näköinen, kun tää katkaistaan. Vähän pelottaa, pakko myöntää, Sarasvuo sanoi.

– Vastaus kysymykseen: pelottaa, siinä on riskinsä. Enkä mä nytkään ole tyytyväinen, kun se on jo nyt muuttanut mun suuta. Mä en ole oikein tyytyväinen siihen soundiin, mitä enää pystyn tuottamaan. Olen vähän kuin vieras omassa elämässäni, koen itseni muukalaiseksi.