fbq Love Island Suomi -pariskunta Janne ja Veera yhteenmuutosta ja lapsihaaveista: "Jomman kumman täytyy aina tehdä kompromissi" | Seiska
love island suomi veera ja janne

Love Island Suomi -pariskunta Janne ja Veera yhteenmuutosta ja lapsihaaveista: "Jomman kumman täytyy aina tehdä kompromissi"

Uutiset | 08.05.2019 15:33

Love Island Suomi -rakkausrealityn suloisin pariskunta, tampereleainen Veera ja espoolainen Janne  vastailevat tällä viikolla julkaistussa videoblogissa seuraajiensa kysymyksiin. 

Rakastavaisilta kysytään, milloin he meinaavat muuttaa yhteen ja aikovatko he hankkia lapsia? Veera ja Janne arvelevat, että yleisö on unohtanut heidän seurustelleen vasta noin vuoden päivät.

Lue lisää: Love Island Suomi -kilpailijoiden villi jälleennäkeminen Helsingin yössä - viini vihdoin virtasi! Katso kuvat!

- Kaikkien pitää muistaa, että ollaan oltu puoli vuotta yhdessä ja vasta 22-vuotiaita. Tietenkin meillä saman ikäisiä ystäviä joilla on lapsia ja ovat naimisissa. Mutta me ollaan sen verran vähän aikaa oltu yhdessä, että vaikka olisi kiva muuttaa yhteen, niin se ei ole vielä ajankohtaista. Mulla on opiskelut Tampereella ja Jannella on kaikki muu elämä Espoossa. Jomman kumman täytyy aina tehdä kompromissi, pari kertoo. 

Jos yksi asia on selvää, niin se on, ettei kumpikaan halua lapsia ennen kuin he ovat täyttäneet 26.  


 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!