fbq
Uutiset
20.08.2019 10:06
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus & mtv media
sofia ja rasmus
Love Island Suomen Sofia on IFK:n entinen cheerleader - viihtyi MM-kultajuhlissa Rasmus Ristolaisen käsipuolessa ja hotellijatkoilla! Kuvat!
Uutiset
20.08.2019 10:06
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus & mtv media

Sub-kanavalla suunnattiin maanantai-iltana Espanjaan, kun Love Island Suomi -ohjelman toinen tuotantokausi starttasi kello 21.

Mukana on jälleen upeita komistuksia ja vietteleviä kaunottaria, jotka ovat valmiita heittäytymään romantiikan vietäväksi. Yksi heistä on 25-vuotias Sofia, joka on IFK:n entinen cheerleader. 

rasmus ja sofia

Sofia on esiintynyt Seiskan sivuilla aikaisemminkin, sillä vuonna 2014 hänet paparazzattiin suomalaiskiekkoilija Rasmus Ristolaisen käsipuolesta. Tuolloin pikkuleijonat olivat juuri lyöneet nuorten MM-kisat ja voittoa juhlittiin Helsingin yöelämässä. 

Baarissa biletyksen jälkeen Rasmus vei Sofian kultajuhlista jatkoille hotelli Presidenttiin.

Love Island Suomessa kerrotaan, että nykyään Sofia työskentelee urheilujalkinemyyjänä. Nainen kuvailee luonnettaan sosiaaliseksi, heittäytyväksi ja pohdiskelevaksi, joten nähtäväksi jää päästääkö Sofia katsojat näkemään jokaisen edellä mainitun luonteenpiirteensä kauden aikana. 

- Sofian edellisestä parisuhteesta on kulunut kolme vuotta, ja hän toivoo nyt nappaavansa luotettavan, urheilullisen ja seikkailunhaluisen miehen! Kaunottaresta kerrotaan sarjan Instagram-sivuilla. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »