Lotta Näkyvä osallistui moniin tosi-tv-ohjelmiin.

Lotta Näkyvä ruotii osallistumistaan useisiin tosi-tv-ohjelmiin: Selviytyjät mahdoton unelma – tanssikilpailu prinsessaleikki!

26.03.2019 06:34

Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Näkyvä, 30, on nähty tänä keväänä Nelosen suositussa Selviytyjät-sarjassa. Hän oli heti valmis lähtemään Filippiinien lämpöön, kun häntä kysyttiin mukaan.

– Selviytyjiin osallistuminen on ollut salainen haaveeni siitä lähtien, kun sitä alettiin esittää Suomessa. Olin pitänyt osallistumista mahdottomana unelmana.

Lue myös: Ex-missi Lotta Näkyvä: Itsetuhoinen tavoite vei sairaalahoitoon!

Lotan kasvot ovat tulleet vuoden aikana televisiokatsojille hyvinkin tutuiksi, sillä hän on osallistunut Selviytyjien lisäksi Kaunis elämä- ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmiin.

– Luonteelleni sopii paremmin Selviytyjiin osallistuminen kuin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Olen valmis haastamaan itseni alkeellisissa olosuhteissa ja fyysisissä kisoissa. Sytyin saarielämään, kun taas tanssikilpailu oli kiva prinsessaleikki.

Lue myös: Selviytyjät-tähti Lotta Näkyvä avautuu suuresta surusta: Käsittelen isäni kuolemaa terapiassa!

Asuin pienenä Afrikassa

Alkeelliset olosuhteet eivät olleet Lotalle ongelma, sillä hän on asunut pikkutyttönä Etiopiassa vanhempiensa töiden takia.

– Nautin epämukavuusalueella olemisesta. Se on tila, jossa sytyn henkiin. Tulin toimeen myös nälän kanssa. Olin ennen ohjelmaan osallistumista vetänyt aikamoisen massakuurin ja lihottanut viisi kiloa.

– Muut valittivat nälkää, mutta minun ei edes tehnyt mieli ruokaa. Ruokapalkinnot eivät myöskään motivoineet minua.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!