fbq
Uutiset
08.05.2017 16:20
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Lotta Näkyvä
Lotta Näkyvä erittäin estottomassa kuvassa - rinnat paistavat läpi henkäyksen ohuesta asusta!
Uutiset
08.05.2017 16:20
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Näkyvä (ent. Hintsa) on julkaissut viime aikoina itsestään useita hyvin vähäpukeisia kuvia, joita ammattivalokuvaajat ovat hänestä ottaneet. Esimerkiksi viime viikolla Lotta, 28, julkaisi Nadi Hammoudan kuvan, jossa hän poseerasi sängyllä käytännössä alasti, vain pieni vaate vyötäisillään.

TAUSTAA: Huhhuh, mikä kaunotar: Lotta Näkyvä poseeraa alasti mykistävässä kuvassa!

Nyt Lotasta on tullut julki jälleen jopa entistäkin rohkeampaa kuvamateriaalia.

Valokuvaaja Petteri Peltosen otos entisestä Miss Suomesta on poikkeuksellisen rohkea, sillä Lotta poseeraa kuvassa henkäyksen ohuessa kangasbodyssa, jonka läpi hänen rintamuksensa paistaa selvästi.

 

#photoshoot #model #work #finland #helsinki #lingerie #naturallight @lottanakyva

Henkilön Petteri Peltonen (@photography.pp) jakama julkaisu

Lotalle alastomuus ja paljaan pinnan vilahtaminen ei ole arka asia. Hän kirjoitti asiasta noin viikko sitten Instagram-kuvansa kuvatekstissä.

- Oon luonnonlapsi. Mulle ei oo koskaan ollu ongelma hengailla puolialasti ympäriinsä, vaihtaa vaatteita missä sattuu, vetää housut nilkkoihin esitelläkseni mustelmiani, ja lapsena Etiopian sademetsissä pyörittiin pelkät kumpparit jalassa. Mulle on ihan fine olla pelkissä pikkareissa tai sit, niin kuin tällä hetkellä, että on kaikkea muuta kuin pikkarit. It's just me. (Siks mua ärsyttää aina että mulle luonnollisesta olotilasta on pakko vetää herutus-johtopäätöksiä... Mut siinähän vetää.) En ota itseäni liian vakavasti niin älkää tekään, Lotta kirjoitti.