Uutiset
Katso kuva!

Lola Odusogan rohkea festariasu aiheutti rivojen kuvien ja videoiden tulvan - näpäyttää ehdottelijoille: "Kuvat lähtevät suoraan jakoon!"

11.07.2018 11:19

Ex-missi Lola Odusoga paljasti saaneensa epämiellyttäviä yhteydenottoja Ruisrockissa käyttämänsä festaritopin takia. Lolalla oli turkulaisfestivaalilla juhliessaan yllään valkoinen toppi, jossa luki "Fuck me, I'm famous" eli suomeksi "Nai minua, olen julkkis".

Lue myös: Oho, Lola Odusoga välitti selvän viestin asuvalinnallaan: ”Nai minua, olen julkkis!” – kuva!

Lola kommentoi festariasunsa aiheuttamaa hämmennystä Instagram-tilillään.

Jostain syystä jengillä menee nyt ihan hieman liian lujaa mun viimesen pvän paidan sloganin "f*** me, I'm famous" kanssa. Rauha nyt 🙄😂 Se on tunnettu slogan ja julkkiksen päälle vetämänä siinä on tietty juttu. Ja mukana mun kohdalla aina ripaus niin kovin vaikeasti ymmärrettävää huumoria ja myös ironiaa.. Vähän piikkiä siitä, kuinka kova hinku ihmisillä julkkiksiksi on, ja mitkä luulot on siitä maailmasta, ja omasta statuksesta ja erinomaisuudesta, Lola kirjoitti kuvansa yhteyteen.

 

Hei ihmiset! Oon happy, koska onnistuin taas nauttimaan koko kolmen pvän festarit ilman lehdille poseeraamista. Se tietysti onnistuu parhaiten kun ei halua kuviin, eli välttää niitä kovin haluttuja vip-alueita jne. Kiitos siitä medialle 🙏🏽 Mutta jostain syystä jengillä menee nyt ihan hieman liian lujaa mun viimesen pvän paidan sloganin "f*** me, I'm famous" kanssa. Rauha nyt 🙄😂 Se on tunnettu slogan ja julkkiksen päälle vetämänä siinä on tietty juttu. Ja mukana mun kohdalla aina ripaus niin kovin vaikeasti ymmärrettävää huumoria ja myös ironiaa.. Vähän piikkiä siitä, kuinka kova hinku ihmisillä julkkiksiksi on, ja mitkä luulot on siitä maailmasta, ja omasta statuksesta ja erinomaisuudesta. Paidan vetäminen päälle vaatii joidenkin mielestä munaa, @seopetriii tietää, että on mulla nähty paljon ronskimpiakin paitoja, eikä tämäkään kyllä ekaa kertaa ruississa päällä ollut 😂 Mut joo kiitti, en pyytänyt tekstillä mitään enkä ketään, mulla on ihan oma ihana mies, josta näkyy prosentin murto-osa tässä kuvassa, eikä sitte yhtään enempää. Mä olen varattu nainen. Joten kiitos vaan kaikista erilaisista ehdotuksista, en lähde. Ja voitte osottaa NE kuvat ja videot niitä varmuudella haluaville, tai parasta on olla lähettämättä sellaisia kellekkään. Multa ne lähtee vaan suoraan jakoon mun gayfrendeille, että.. 😁😂 #enjoyinglife #summer #donttellmewhattowear #festivalstyle #festivalfashion #humor #irony #notsoserious #famous #gotballs #attitudeiseverything #notavailable #taken #nomoredickpics #kiddingme #becauseican

Henkilön Lola Odusoga (@lolaodusoga) jakama julkaisu

Ex-missin mukaan hän on saanut epämiellyttäviä yhteydenottoja festariasunsa takia. Lola muistutti seuraajiaan olevansa onnellisesti parisuhteessa.

−  En pyytänyt tekstillä mitään enkä ketään, mulla on ihan oma ihana mies, josta näkyy prosentin murto-osa tässä kuvassa, eikä sitte yhtään enempää. Mä olen varattu nainen. Joten kiitos vaan kaikista erilaisista ehdotuksista, en lähde. Ja voitte osottaa NE kuvat ja videot niitä varmuudella haluaville, tai parasta on olla lähettämättä sellaisia kellekkään. Multa ne lähtee vaan suoraan jakoon mun gayfrendeille, että..

LUE MYÖS: Lola Odusogan sinkkupäivät ohi: kuukausien salasuhde komeaan pitkätukkaan!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!