Lola Odusoga

Lola Odusogaa on pyydetty kaksi kertaa eri laihdutusohjelmiin - saanut huomautuksia vartalostaan nuoruudesta saakka: "Minulta kiellettiin illallinen missikiertueella"

19.11.2018 12:07

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga on tunnettu rehellisistä mielipiteistään, joista hän avautuu usein Apu-lehden blogissaan

Tällä erää hän avautui siitä, kuinka hänen ulkonäköään arvostellaan jatkuvasti. Puolen vuoden aikana Lolaa on pyydetty peräti kahteen eri laihdutusohjelmaan, toiseen jopa kaksi kertaa peräkkäin. 

- Siis kuka päätti nyt, että mulla on ongelma? Ongelma, johon tarvitsen selvästi apua? Ja siksikö, että en näytä siltä, miltä sä haluaisit että näytän? Tai koska en näytä siltä, miltä 18 vuotiaana näytin? Niinkö? Silläkö tässä mennään? No ikävä tuottaa pettymys mutta MULLA ei ole ongelmaa itseni ja vartaloni kanssa, mun vartalo on kyllä aina ollut ongelma muille, mutta ei mulle, Lola kirjoittaa.

Lue myös: "IHANAT RINNAT!" LOLA ODUSOGA JULKAISI KOPION PARIN VUODEN TAKAISESTA "VIATTOMASTA UINTIREISSUKUVASTAAN" - TÄMÄ AIHEUTTI KOHUN!

Lola pohdiskelee kirjoituksessaan,  kuka on määritellyt sen, että laiha on normaali. 

Mä oon seurannut elämässäni vierestä niin monen anoreksian, bulimian tai ahmimishäiriöiden ja erinäisten ulkonäköpaineiden kanssa taistelevan ihmisen matkaa. Voitte olla kyllä aivan varmoja, että mua ei kukaan saa elämään elämää jota ruoka, kalorimäärät, puntari, peilikuva tai vaatekoot pyörittää. HELL NO, Lola kirjoittaa. 

Laihdutukseen liittyviä ehdotuksia Lola on saanut myös erinäisillä messuilla ja työkohtaamisilla, joissa hänelle tuputetaan niin laihdutusvalmisteita kuin -vinkkejäkin. 

"Liian isot reidet"

Lola on saanut kuulla huomautuksia vartalostaan nuoruudesta saakka. Mallitoimisto pakotti kaunottaren dieetille, jossa kuului syödä viiliä ja ananasta. Lola kertoo, että hänen "paksut" reitensä olivat eritoten kritiikin kohteena. 

Pahin oli kuitenkin se missikiertueen hetki, kun multa kiellettiin illallinen. Illallinen, jolle kaikki muut missit luonnollisesti pitkän kiertuepäivän päätteeksi menivät ennen illan esiintymistä. Ja aploodit syylle jälleen: liian isot reidet, olivat kuulemma oikeen viikon mittaisen missikiertueen aikana niin kovasti paisuneet, Lola kirjoittaa. 

Lola ihmetteleekin, miksi hänen odotetaan näyttävän samalta kuin missikruunausvuotenaan, josta on 22 vuotta aikaa. 

Ei muitakaan ihmisiä ja heidän osaamistaan arvioida ja määritellä sen perusteella, miltä he näyttivät kun olivat 18 v, mutta missien, mallien, esiintyjien ja ex-urheilijoiden kohdalla tää on yleisempää, Lola kirjoittaa lopuksi

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!