Lola Odusoga haukkui Miss Suomi -organisaation – nyt jyrähtää missiemo Sunneva Kantola!

Uutiset | 31.01.2017 08:58

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga kritisoi Ilta-Sanomille kovin sanoin Miss Suomi -organisaatiota ja sitä pyörittävää missiemo Sunneva Kantolaa siitä, ettei Suomi ole menestynyt yli 20 vuoteen kansainvälisissä kisoissa.

Lola uskoo olevansa missiorganisaation mustalla listalla, sillä häntä ei ole kertaakaan kysytty valmentamaan tyttöjä ennen kansainvälisiä kisoja. Hän ihmettelee, miksi tyttöjä on valmentamassa ihmiset, joilla ei ole omaa kisamenestystä.

Lola Wallinkoski
Lola Odusoga kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 1996.

 

Sunneva kyllästyi

Seiskan tavoittama Sunneva Kantola ei ole enää valmis kuuntelemaan Lolan jokavuotista kitinää.

- Lolaa on pyydetty peräti kahdesti valmentamaan tyttöjä, mutta hän on ilmoittanut, ettei ole kiinnostunut pestistä. Kärkikolmikkoa on valmentamassa kauneus- ja esiintymisalan ammattilaisista koostuva ryhmä. Lola ei ole mustalla listalla, mutta totuus on, että ihmisten kanssa, jotka levittävät negatiivista energiaa ympärilleen, ei ole kiva työskennellä, Sunneva Kantola toteaa Seiskalle.

Sunneva avautuu saamastaan kritiikistä myös Facebook-sivuillaan.

On taas se aika vuodesta kun 3 ihmistä jotka luokittelen jo tässä vaiheessa kiusaajaajikseni, astuu julkisesti ulos haukkumaan. Monta kertaa minun täytyy puolustaa itseäni ja ihmisiä jotka tekevät tätä työtä, Sunneva kirjoitti.

Facebook-päivityksessään Sunneva jättää kuitenkin kertomatta, ketä kolmea ihmistä pitää kiusaajinaan. Seiskan saaman tiedon mukaan tähän joukkoon kuuluvat Lola Odusoga ja maailmalla asuva stylisti Riku Campo, joka on lytännyt missit ja Sunnevan ammattitaidon vuosi vuotensa perään.

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!