Uutiset

Liukastumishaverissa halvaantunut tangotähti Jari Grek kuntoutuu laulamalla – yhteiskeikkoja Kyösti Mäkimattilan kanssa: ”Kyöstin tuki on voimaannuttavaa!”

25.08.2019 13:32

Vuoden 2010 Seniori tangokuningas -kisan voittanut Jari Grek, 56, kaatui jäisellä parkkipaikalla pää edellä päin autoa ja mursi kaularankansa kotikaupungissaan Tampereella tammikuussa 2016.

Jari neliraajahalvaantui osittain.

– Musiikki on ollut energiakaivo minulle, sieltä olen ammentanut tsempin, jotta täältä noustaan. Ja sen, että olen pystynyt tekemään keikkaakin jo, Jari sanoo.

Tukea tangokuninkaalta

Tangotähti on saanut tukea ex-tangokuningas Kyöti Mäkimattilalta. Jari pääsi lämmittelemään Kyöstiä kolmelle kesäkeikalle. Kyösti Mäkimattila piti Jarin auttamista itsestäänselvyytenä.

– Kannattaa tehdä asioita sydämellä. Minua on välillä kritisoitu, etten olisi aito. Se on hassu syytös. Eiköhän jokaisella ihmisellä ole työroolinsa. Arkinen Kyösti on sangen epäkiinnostava persoona, tangokuningas hymähtää.

– Mutta työrooli ei liity teennäisyyteen. Minä valitsen ja esitän kappaleeni sielulla ja sydämellä, ja niin haluan myös käyttäytyä kanssaihmisiäni kohtaan.

Jari sanoo, että Kyösti on tärkeä tukija.

– Hän on ollut edesauttamassa kuntoutumistani. Kyöstin kaltaisen tähden tuki on voimaannuttavaa.

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!