Linnan jatkojen katseenkääntäjä! Uskomattoman uhkea Niina Kuhta, 37, esitteli komean Tomi-rakkaansa: "Niinalla on ihanat silmät, ja..."

Uutiset | 06.12.2018 21:40

Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto on vielä täydessä vauhdissa Presidentinlinnassa, mutta myös Linnan jatkot käynnistyvät hiljalleen muutaman sadan metrin päässä hotelli Kämpissä.

Niina Kuhta

Ensimmäisiä jatkojen julkkisvieraita oli Miss Plus Size Niina Kuhta, joka saapui luksushotelliin aviomiehensä kanssa. Pariskunta suostui myös ensimmäistä kertaa yhdessä kuvattavaksi.

- Tapasimme pari vuotta sitten Tinderissä. Laita siihen juttuun, että hän on pitkä, tumma ja komea aviomieheni, Niina nauroi Seiskan reportterille.

Aviomiehellä on myös nimi. Kyseessä on vastikään 40 vuotta täyttänyt Tomi, joka kertoo työskentelevänsä metallialalla.

- Niinalla on ihanat silmät, ja... Tomi sanoi ja antoi katseensa kiertää estoitta ympäri rakkaansa vartaloa.

- Varmaankin silmät olivat ne, joihin kiinnitin ihan aluksi huomiota. Ja totta kai nuo naiselliset muodot!

Niinalla on Linnan jatkoilla yllään näyttävä ja naisellisuutta korostava Niinatar-mallistonsa iltapuku, jonka hän kertoo valinneensa edellisiltana vain kolmessa minuutissa.

- Sitten kiikutin sen ompelijalle, joka viimeisteli sen 2,5 tunnissa. Nappasin puvun äsken taksimatkalla tänne Kämpiin ja puin sen päälleni matkan varrella liikkeessäni. Vähän jännitti, miten tämä oikein istuu päälleni!

- Valitsin pukuni sillä teemalla, että jos olisin lähtenyt tänään Linnaan, olisin pistänyt tämän saman päälle, hän jatkoi.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!