Uutiset
Katso kuvat!

Linda Lampenius pelottavassa onnettomuudessa: putosi rappusista - lääkäri teki väärän diagnoosin! Katso rajut kuvat!

23.04.2018 11:01

Viulisti Linda Lampenius avautui sunnuntaina (23.4.) loukkaantumisestaan Instagramissa.

Hän oli kaatunut (8.4.) Tukholman edustalla Brommassa sijaitsevan villansa portaissa ja murtanut jalkansa. Luonnollisesti viulisti yritti kaatuessaan suojella käsiään, sillä ne ovat hänen työvälineensä. Jalkaan kuitenkin sattui.

- Tuppaan olemaan kova (suomalainen!) kestämään kipua, mutta tuolloin huusin. Tiesin heti, ettei kyseessä ollut normaali nyrjähdys, hän toteaa jalastaan postauksessaan ruotsiksi.

KATSO MYÖS: LINDA LAMPENIUS MYY TALOAAN 8,5 MILJOONALLA - KUVAT!

 

Såg att både @hant.se och @expressennoje hade skrivit om min skadade fot. Ja, så här gick det till: 8/4 råkade jag trampa fel när jag gick nerför trappan som leder till huvudingången till vårt hus. Jag flög framlänges och hann tänka att jag skulle skydda händerna. Lyckades landa med händer och största delen av kroppen på gräsmattan bredvid den stenlagda uppfarten. Tyvärr landade högra fotens fotrygg mitt på den vassa stenkanten som går på vardera sida om uppfarten. Jag brukar vara rätt så tuff (finsk 🇫🇮👊) när det kommer till smärta, men denna gång skrek jag till. Förstod genast att det inte var frågan om en normal stukning. Två timmar senare bar det av till akuten. Efter flera timmars väntan (som alltid) fick jag träffa en läkare, som inte frågade ifall jag kunde röra på foten eller ens kände på min fot. Två röntgenbilder togs. Läkaren besökte mig därefter i 30 sekunder (även den gången utan att titta eller känna på foten) och sade att inget var brutet. Det var bara att åka hem. Efter några dagar började jag försöka gå på foten, som såg ut som en elefantfot. Smärtan blev mer intensiv för var dag som gick. 18 april närmade sig. Det var en viktig kväll för mig. Mina kosttillskott DAY och NIGHT skulle lanseras på Better Yous vårevent och jag skulle uppträda där. Jag bestämde mig för att boka tid på Hand & Foot Surgery Center. Och mycket väl, läkaren på akuten hade haft fel. Jag hade en fraktur i fjärde mellanfotsbenet. Läkaren sade att jag måste ta det lugnt, använda stödsko och kryckor och endast stiga på hälen när jag sätter ner foten i 4-6 veckor framöver. De gjorde ont som sjutton när jag spelade på eventet, eftersom jag var tvungen att lägga tyngden på båda benen. Men det var det värt. Det blev en fantastisk kväll...och jag är proffs på att bita ihop i svåra ögonblick 💪😎 @betteryousverige #foot #fot #skada @erwikcommunication @alexandererwik #event #day #night #bylindalampenius #kosttillskott #samarbete #skadadeintehänderna #luckyme 👍😃 #violinist

Henkilön Linda Lampenius (@lindalampenius) jakama julkaisu

Jalasta otettiin kaksi röntgenkuvaa, lääkäri tutki sen ja totesi, ettei mikään ole murtunut. Sitten Linda lähetettiin kotiin.

Parin päivän sisällä koipi kuitenkin turposi elefantin jalaksi, eikä kaunotar pystynyt kävelemään sillä. Hän on juuri lanseeraannut uuden ravintolisän, jonka tiimoilta hänen piti esiintyä Better Yous -tapahtumassa 18. huhtikuuta, joten jalka piti saada kuntoon mennessä. Näin ollen Linda varasikin uuden ajan Käsi- ja jalkakirurgiaan erikoistuneelta lääkäriasemalta.

- Ensimmäinen lääkäri oli tehnyt väärän diagnoosin. Minulla oli kuin olikin murtuma jalkapöydässä, hän tilittää.

Viulisti konkkasikin viime viikolla sisukkaasti lavalle kävelykeppien kanssa.

Asiasta uutisoivat näyttävästi myös ruotsalaislehdet Hänt ja Expressen.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!