Katso kuva!

Linda Lampenius oli supersuloinen jo pikkutyttönä! Tähtiviulisti julkaisi nostalgiset kuvat - tunnistaisitko?

Uutiset | 16.02.2021 19:15

Viulisti Linda Lampenius, 50, julkaisi Instagram-tilillään sarjan lapsuuskuviaan. Kuvasarja on osa kahdeksanvuotista projektia, jossa Linda työstää toistaiseksi nimeämätöntä muistelmateostaan. Kirja julkaistaan tämän vuoden syksyllä yhtäaikaisesti Suomessa ja Ruotsissa, molemmilla kielillä.

Lue myös: Huhhuh, mikä kaunotar! Linda Lampenius, 50, hätkähdyttää järisyttävän upeana uudessa kuvassa - hehkutukselle ei näy loppua!

Kuvatekstistä selviää, että kuvasarja on otettu vuonna 1972 Lindan ollessa noin kaksivuotias. Huippuviulistin kuvassa on kahdeksan valkoisen paperin päälle levitettyä filmikuvaa pienestä ja nauravaisesta Lindasta.

Katso myös: Vau! Linda Lampenius julkaisi Playboy-kuviaan 22 vuoden takaa - yksi otos tyrmäsi Hugh Hefnerin erityisellä tavalla: "Loppu on historiaa!"

– Niin suloinen pieni prinsessa, näytät tismalleen samalta kuin pikkusiskoni, kun hän oli pieni, kommentoi eräs tarkkasilmäinen Lindan seuraaja ruotsiksi.

Olit makea jo silloin!

Pieni söpöliini!

Lue myös: Ura tuhosi terveyden! Vaativaan leikkaukseen joutuva Linda Lampenius: Ehdin pelästyä

Vaikea leikkaus takana

Linda on naimisissa asianajaja Martin Cullbergin kanssa. Heillä on kaksi tytärtä. Viime lokakuussa Linda joutui vaativaan leikkaukseen, jonka vuoksi tähtiviulisti ei voinut soittaa viuluaan useaan kuukauteen.

– Neljänkymmenenviiden vuoden viulunvingutus on tuhonnut kaksi välilevyä, jonka takia kolmen nikaman reunat ovat hanganneet toisiaan soittaessani, Linda kertoi tuolloin Seiskalle.

Lue myös: Linda Lampenius julkaisi säikäyttävän kuvan sairaalapediltä - avautuu kaularankaleikkauksestaan: "Tulen olemaan sairauslomalla melko pitkään"
 

– Luu on kasvattanut uutta luuta niihin kohtiin, joissa nikamat ovat kohdanneet. Uusi luu on muodostunut naulan muotoiseksi. Yksi ”naula” painaa suoraan hermoa, joka menee käteen. Tuo naula ja muuta ylimääräistä luuta poistetaan leikkauksessa.

Katso myös: Linda Lampenius on kärsinyt pitkään hirvittävistä kivuista: Tätä ei voi hoitaa lääkkeillä

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Stella Pictures/All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!