Uutiset
Vain Seiskassa!

Linda Lampenius kirjoittaa omaelämäkertaa: Kerron kaiken anoreksiastani!

14.06.2017 13:08

Muun muassa Playboyn kannessa ja Baywatchissa esiintynyt viulisti Linda Lampenius, 47, on kirjoittanut pian neljä vuotta omaelämäkertaa, jossa hän käsittelee elämänsä synkimpiä hetkiä. Hän oli 14-vuotias sairastuessaan ensimmäisen kerran anoreksiaan.

Vuosina 1996–1999 Lindan rasvaprosentti ei koskaan ylittänyt yhdeksää. Hän on myöntänyt sairastaneensa anoreksian lisäksi ortoreksian ja bulimian. Vuosina 2004–2006 hän oksensi 5–8 kertaa päivässä. Kesällä 2006 hän joutui kolme kertaa sairaalahoitoon Tukholmassa.

– Haluan kirjallani auttaa samojen ongelmien kanssa painivia. Kirjoittaminen on kestänyt kauan, sillä kirja on hyvin henkilökohtainen. En käsittele vain itseäni, vaan siihen on haastateltu myös läheisiäni.

Sosiaalinen ja ihmiset huomioon ottava Linda myöntää, ettei ongelmista puhuminen läheisten kanssa ole ollut helppoa. Hän ei haluaisi loukata ketään.

– Ihmisten on vaikea ymmärtää, että joku lähellä kamppaillee syömishäiriön kanssa. Siksikin kirja on tärkeä, Linda kertoo Seiskalle.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!