fbq
Uutiset
15.12.2018 16:51
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Pasi Murto
Toivo Sukari ja Nadja-rakas jättävät Brysselin.
Liikemies Toivo Sukari ja Nadja-rakas jättävät Brysselin – uusi koti Espanjaan: Lämpöä ja aurinkoa!
Uutiset
15.12.2018 16:51
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Pasi Murto

Liikemies Toivo ”Topi” Sukari, 64, karisti vuoden 2015 lopulla Suomen pölyt jaloistaan ja muutti Brysseliin. Uuden rakkauden myötä aika Belgiassa on jäänyt vähiin, minkä takia huonekalukeisari luopui jo viime vuonna yli 250 neliön luksusasunnostaan.

Lue myös: Toivo Sukari ja Nadja-rakas kihlajaismatkalle Italiaan: ”Kuninkaalliset häät tulossa!”

Tilalle löytyi 120-neliöinen keskustalukaali, jossa Topi ja hänen rakkaansa Nadja Eerola, 48, eivät ole enhtineet käydä kuluvan vuoden aikana kuin muutaman päivän kerran kuussa.

– Olemme reissanneet täältä paitsi usein ulkomaille, olleet enemmän myös Suomessa, joten olenkin pohtinut kokonaan Brysselin jättämistä. Siihen vaikuttaa sekin, että minulle valmistuu ensi vuoden alussa asunto Espanjaan, Topi yllättää.

Lue myös: Toivo Sukari ja kaunis Nadja-kihlattu saapuivat tv-haastatteluun puolialastomina: myös Tuomas Enbuske riisuutui ja kyseli seksistä nuoremman naisen kanssa - katso video!

Viimeistelyä vailla oleva hulppea kattohuoneisto sijaitsee Fuengirolan kupeessa Torre-blancan vuoristomaisemissa. Taloyhtiössä on yhteinen uima-allasalue ja kuntosali, mikä on fitness-harrastaja Nadjan mieleen.

– Espanja vetää enemmän puoleensa kuin Bryssel. Siellä on lämpöä ja aurinkoa, Nadja sanoo.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »