Uutiset

Liian napakkaa, Mickey Rourke - mikä hirveä kalukukkaro!

28.07.2014 19:24

Näyttelijä Mickey Rourke on joutunut Seiskan muotipoliisin kynsiin ennenkin, ja syystä. Kuusikymppinen Mickey haluaa pitää kunnostaan huolta ja siksipä hänet bongataankin usein menossa kuntosalille tai sieltä lähdössä.

Sunnuntaina (27.7.) Mickey kuvattiin tekemässä lähtöä losangelesilaiselta kuntosalilta. Tällä kertaa miehellä oli jalassaan kirkkaan vihreät treenihousut, jotka eivät olisi voineet olla yhtään kireämmät.

 

 

Saattoikohan Niken treenihousuissa pumpannut Mickey vahingossa vetää ylleen naisten housut?

 

 

Mickeyn jäntevien jalkojen lisäksi housut eivät muutoinkaan jättäneet paljon arvailujen varaan. Kaikeksi onneksi housujen alta voi kuitenkin erottaa päällimmäisenä alushousut.

 

 

Näky ei parane, vaikka kuvakulma muuttuu. No, ainakin jaloista näkee Mickeyn treenanneen!

Muotipoliisin arvio: Mickey on ennenkin saanut moitteita liian kireistä treenihousuista, jotka eivät voi kenestäkään olla imartelevat. Jos jotain plussaa täytyy antaa, tulee se värimaailmasta. Jos kyseessä olisi normaalit treenihousut, olisi kasassa kiva paketti limenvihreätä ja harmaata. Pöksyjä on kuitenkaan turha puolustella, kuvat puhukoon puolestaan. Ja Mickey, kyllä me ymmärrämme, olet mies. Arvosana: 5- !

Mitä mieltä sinä olet Mickeyn treeni-lookista? Ole muotipoliisi ja kommentoi!

 

 

Teksti:Mira Sharma
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!