Hyppää pääsisältöön
Li Andersson

Li Andersson erosi kihlatustaan – paljasti Me Naisille elävänsä avoliitossa uuden kultansa kanssa!

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson, 31, erosi ja löysi uuden rakkauden.

Iltalehden tietojen mukaan Li ja hänen ex-rakkaansa Henri Salonen purkivat kihlauksensa viime syksynä. Tuolloin Li ei halunnut kommentoida asiaa.

Me Naiset -lehden haastattelussa Li paljasti löytäneensä rinnalleen uuden rakkaan. Heidän suhteensa on edennyt avoliittoon, ja Li asuu miesystävänsä kanssa Turussa.

- Olen julkisuuden henkilö, mutta avopuolisoni saa itse valita, kuinka paljon hän on valokeilassa. Turussa liikumme yhdessä melko vapaasti. Juoksemme, käymme salilla ja saunomme. en haluaisi, että julkisuus rajoittaa elämääni liikaa, hän kertoi lehdelle.

Lue myös: Li Andersson läheisissä tunnelmissa naimisissa olevan toimittajan kanssa: vaimo laittoi avioeron vireille – ”Ei nyt tällaisia!”

Kiihkeitä kielareita

Seiska uutisoi tammikuun alussa, että Li vietti railakasta iltaa ystäviensä ja mystisen kaulahuivimiehen kanssa turkulaisessa olutravintolassa. Paikalla olleen Seiskan lukijan mukaan Li oli koko illan kiinni kaulahuivimiehessä, jonka kanssa hän vaihtoi kiihkeitä kielisuudelmia.

- Heidän välillään oli enemmän kuin ystävyyttä. Joku olisi voinut todeta heille hyvin, että ottakaa hotellihuone, Seiskan lukija kertoi tuolloin.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!