fbq
Uutiset
15.01.2016 13:46
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan toimitus
Laura Malmivaara muutti rakkaansa luo – lemmenpesässä yli 300 neliötä!
Laura Malmivaara muutti rakkaansa luo – lemmenpesässä yli 300 neliötä!
Uutiset
15.01.2016 13:46
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan toimitus

Suosikkinäyttelijä Laura Malmivaara, 42, on muuttanut kaikessa hiljaisuudessa Helsingin Ullanlinnan kerrostalokaksiostaan avoliittoon kuvataiteilijamiehensä luo meren äärelle Helsingin Laajasaloon. Osoiterekisteriin Lauran uudet osoitetiedot ovat päivittyneet jo viime kesänä.

Lauralla on avioliitostaan elokuvaohjaaja Aku Louhimiehen kanssa 9- ja 11-vuotiaat tyttäret, ja myös uudella avomiehellä on edellisestä suhteestaan jälkikasvua, 6-vuotias tytär.

Rakastavaisten yhteisessä lemmenpesässä riittää mukavasti tilaa uusperheelle, sillä neliöitä on peräti 321. Vuonna 1960 valmistuneessa talossa on neljä makuuhuonetta, kaksi olohuonetta, ruokailutila ja kirjasto.

 

 

Lisäksi 1,4 hehtaarin tontilla sijaitsee saunatupa ja talonmiehen rakennus.

 

Tapasivat baarissa

Laura ei ole rakastaan julkisuudessa esitellyt, vaikka onkin puhunut hänestä kauniisti. Hiljattain Anna-lehdessä Laura paljasti tavanneensa miehen pari vuotta sitten helsinkiläisessä baarissa ja ihastuneensa tämän hymyyn ja keskustelutaitoon.

Seiskan tekemän selvityksen mukaan Lauran uusi, 50-vuotias rakas kuuluu yhteen Suomen varakkaimmista perheyrityssuvuista. Hän työskenteli aikoinaan itsekin yrityksen palveluksessa, mutta päätti kuitenkin myöhemmin syventyä taiteeseen. Kuvataiteilija lienee kuitenkin säilyttänyt omistajuutensa yrityksessä, mikä takasi hänelle vuonna 2014 pääomatuloja hulppeat 229 885 euroa.