Sani selvisi konkurssista.

Laulaja Sani selvisi konkurssiahdingosta: ”Onnellisesti saneeraustilassa!”

05.04.2020 14:06

Aikakoneen laulaja Saija ”Sani” Aartela, 48, myy hulppeaa sijoitusasuntoaan Hämeenlinnassa. 132,5-neliöisestä, kaksikerroksisesta kerrostaloasunnosta pyydetään 298 000 euroa.

Lue lisää: Laulaja Sani myy sijoitusasuntonsa – hintapyyntö lähes 300 000 euroa!

Konkurssihakemus

Keikkailun lisäksi Sani on emännöinyt Nakkilassa sijaitsevaa Villilän kartanoa muutaman vuoden ajan.

Hyvin lähteneen alun jälkeen enemmistöosakkaana kartanoyhtiössä oleva Sani riitaantui yhtiön toisen omistajan kanssa. Tämän jälkeen yhtiötä vastaan nostettiin oikeuskanteet irtisanomisesta, maksamattomista palkoista sekä irtaimen kauppaan liittyvästä riidasta.

– Kaikki on hyvin ja elämä jatkuu, Sani rohkaisee. Takana on vaikeuksia kartanoyrityksen kanssa, ja korontilanne tietysti huolettaa kaikkia freelancereitä.
– Kaikki on hyvin ja elämä jatkuu, Sani rohkaisee. Takana on vaikeuksia kartanoyrityksen kanssa, ja korontilanne tietysti huolettaa kaikkia freelancereitä.

 

Lue myös: Kuvat! Laulaja Sani lähti toteuttamaan unelmaansa pienestä majatalosta – emännöi nyt hulppeaa kartanoa: ”Tämä nyt hieman pullahti!”

Taloudellisessa ahdingossa kamppailevaa kartanoyhtiötä haettiin viime vuoden puolella myös konkurssiin.
Sanin mukaan kaikki on nyt kuitenkin hyvin.

– Kartano on onnellisesti saneeraustilassa, joten pystymme jatkamaan toimintaamme. Koronaton ja puhdas hotellimme toivottaa kaikki tervetulleeksi vaikkapa karanteeniin!

– Kaikki on hyvin ja elämä jatkuu, Sani jatkaa.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Kirsi Pöllänen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!