Isto ja Leena Hiltunen.

Laulaja Isto Hiltunen ja Leena-rakas avoimina: Keskenmeno hautasi lapsihaaveet!

19.03.2020 08:09

Iskelmälaulaja Isto Hiltunen, 52, ja hänen vaimonsa Leena, 46, sanovat arkensa olevan tavallista ja leppoisaa, jota he pääosin viettävät Kontiolahdella. Leena työskentellee Puolustusvoimissa sihteerinä ja Isto keikkailee. Avioparia yhdistää samanlainen huumorintaju ja yhteiset mielenkiinnon kohteet. Myös töitä tehdään yhdessä. Isto ja Leena juontavat huumoripitoista viihdeohjelmaa Pohjois-Karjalan alueella toimivalla Rex-kanavalla.

Istolla on neljä lasta edellisistä suhteistaan. Leenalla ei ole lapsia.

– Yritimme suhteemme alussa saada lasta. Se oli jo toteutua, mutta sitten sain keskenmenon. Nyt minulla on tullut jo ikä vastaan. Olen haudannut kaikessa hiljaisuudessa lapsihaaveeni.

– Keskenmeno on ollut meille molemmille kova paikka. Mutta se on myös vahvistanut ja muokannut suhdettamme juuri tällaiseksi. Ajattelemme kaiken positiivisen kautta, Isto jatkaa.

Isto ja Leena kertovat, että heidän suhteensa on vakaalla pohjalla ja heidän on hyvä olla yhdessä.

– Osaamme antaa toisillemme tarpeeksi tilaa. Emme juurikaan riitele. Meillä on suhteessamme myös paljon hellyyttä, pariskunta tiivistää.

Lue lisää Iston ja Leenan suhteesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Sami Spåra
Kuvat: Jari Karjalainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!