Hyppää pääsisältöön
Topi ja Nadja opettilivat helpon häävalssin.

Lauantaina avioituvat Topi Sukari ja Nadja-rakas jättivät häävalssin opettelun viime tippaan – ”Opetan Topille askeleet hääviikolla!”

Liikemies Toivo "Topi" Sukari, 65, ja hänen kazakstanilainen kihlattunsa Nadja Eerola, 48, avioituvat lauantaina Turun Tuomiokirkossa.

– Kaikki on valmiina häitä varten. Käytämme hääsuunnittelijaa, mutta aika paljon olen itsekin osallistunut järjestelyyn, Nadja kertoo Seiskalle.

Lue myös: Topi Sukari ja Nadja-rakas paljastavat hääyönsä suunnitelman: ”Se on selvää, ettemme nuku!”

Häävalssin harjoittelemisen pariskunta on jättänyt viime tippaan.

– Olen harrastanut latinalaisia tansseja viisi vuotta, joten opetan Topille valssin askeleet hääviikolla. Olemme valinneet helpoimmin tanssittavan valssin, ja näillä näkymin minä vien, Nadja nauraa.

– Lähdemme viimeistään elokuussa pitkälle reissulle. Olemme ex tempore -ihmisiä, joten kohde voi olla Las Vegas, Kalifornia tai Bora Bora, Topi kertoo.
– Lähdemme viimeistään elokuussa pitkälle reissulle. Olemme ex tempore -ihmisiä, joten kohde voi olla Las Vegas, Kalifornia tai Bora Bora, Topi kertoo.

 

Sekä Topi että Nadja ovat jo kertaalleen olleet tahoillaan naimisissa.

– Nämä ovat minulle kuitenkin ensimmäiset kirkkohäät, Nadja kertoo.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Pasi Murto ja Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!