TIS Vilma

Lasta odottavan TIS-Vilman vauvavatsa kasvaa kovaa vauhtia – kärsii liitoskivuista: ”Tuntuu kuin jalat lähtisivät alta”

17.02.2020 15:35

Temptation Island Suomi -sarjasta tutut Vilma Karjalainen ja Juuso Lehmusvyöry ovat innoissaan tulevasta perheenlisäyksestä, jonka laskettu aika on toukokuussa. 

- Raskaus on sujunut tosi hyvin! Olen onnekkaassa asemassa, sillä olen välttynyt lähes kokonaan pahoinvoinnilta. Välillä olen miettinyt, olenko edes raskaana, Vilma kertoo Seiskalle.

Liitoskivut ovat ainoa vaiva, josta Vilma on kärsinyt raskausaikana.

- Kun olen ollut pitkään paikallani, tuntuu kuin jalat lähtisivät alta, Vilma tähdentää. 

Kahdesti viettelysten saarella parisuhdetta testanneella Vilmalla ja Juusolla on takana myrskyisä suhde, johon on mahtunut useita eroja. Nyt he ovat kuitenkin löytäneet suhteeseensa tarvittavan tasapainon.

- Raskauteni myötä Juusosta on kuoriutunut tosi hellyttävä persoona, joka huolehtii hyvinvoinnistani. Temperamenttisuuteni takia meillä on ollut jonkin verran vääntöä, mutta astiat eivät ole lennelleet, Vilma naurahtaa.

Vilma muistetaan Temptation Island Suomi -sarjan lisäksi Huippumalli haussa -ohjelmasta, johon hän osallistui vuonna 2012.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!