Uutiset

Lapsensa äidistä eronnut Amadeus Lundberg: Näen poikaani viikoittain!

20.09.2020 16:01

Tammikuussa tangokuningas Amadeus Lundbergin, 31, vaimo, espanjalais-suomalainen tatuointitaiteilija Lara del Mar Sánchez, 41, haki avioeroa. Amadeus myöntää, ettei ero tullut yllätyksenä, vaan suhde oli kipuillut jo pitkään.

– Olin tietysti surullinen ja pettynytkin.

Lue myös: Uusi rakas! Pohjalle romahtanut laulaja Amadeus Lundberg toipuu rankasta erosta!

Näen poikaani viikoittain

Amadeus ja Lara menivät naimisiin vuonna 2014. Heillä on yhteinen poika Rio Kaspian Caruso, 5. Lisäksi perheeseen kuului Laran kaksi teini-ikäistä lasta. Kun Amadeus ja Lara rakastuivat, Amadeus oli vasta 22-vuotias.

Lue myös: Instagramista uuden rakkaan löytänyt laulaja Amadeus Lundberg: En etsi seuraa baareista!

– Rio murehti aikansa meidän eroamme. Toisaalta ajattelen, että on hyväkin, ettei hänen enää tarvitse kuunnella isän ja äidin riitelyä. Välimme Laran kanssa ovat nyt hyvät, ja tulemme kaikin puolin toimeen, Amadeus kertoo.

– Olen juuri lähdössä hakemaan poikaani. Rio asuu pääsääntöisesti Laran luona, mutta näen häntä viikoittain ja toisinaan Rio jää yökylään. Teemme poikien juttuja, leikimme piilosta ja sokkoa. Hän on mahtava kaveri!

– Vuosi on ollut todella rankka. Pitkä sairausloma, avioero, korona... Vähemmästäkin menee pää pyörälle, Amadeus huokaa.
– Vuosi on ollut todella rankka. Pitkä sairausloma, avioero, korona... Vähemmästäkin menee pää pyörälle, Amadeus huokaa.

Lue myös: Tangokuningas Amadeus Lundberg avautuu faneja huolestuttaneesta romahduksestaan: ”Olen herkkä ihminen!”

Amadeus muutti avioeron tuoksinassa luhtitaloon yksiöön Järvenpään keskustassa, ex-vaimo taas asuu tatuointistudionsa lähellä Kellokoskella.

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!