Katso kuva!
jaajo linnonmaa

Lähteekö Jaajo Linnonmaa Helsingin pormestarikisaan? Samu Haber lupasi tukea 10 000 eurolla - "Pitää tutkia, onko se mahdollista!"

Uutiset | 16.11.2020 12:02

Yrittäjä-juontaja Jaajo Linnonmaa, 42, suuntaa kohti seuraavaa aluevaltausta. Radio Suomipopin suositusta Aamulypsy-ohjelmasta ja Nelosen Haluatko miljonääriksi? -visailusta tunnettu Jaajo harkitsee siirtymistä kaupunginjohtajaksi.

Idean hän sai sen jälkeen, kun Helsingin nykyinen pormestari Jan Vapaavuori, 55, ilmoitti marraskuun alussa, ettei asetu ehdolle seuraavissa kuntavaaleissa eikä siten myöskään hae jatkokautta pormestarina. 

- Hetkinen, sanoiko Jan Vapaavuori, että Helsingin pormestarin paikka on vapaana, Jaajo sanoi päivityksessään lauantaina.

Lue myös: Isän possumunkeilla suuri vaikutus! Jaajo Linnonmaa aloitti yrittäjänä jo 13-vuotiaana – ”Osinkojen suuruutta tärkeämpää on…”

Juontaja lupasi lähtevänsä pormestarikisaan, jos hän saa tarpeeksi tukea sosiaalisessa mediassa. Jaajo ilmoitti, että hän lähettää hakemuksen, jos kyseinen päivitys kerää yli 30 000 tykkäystä.

- 30 000 tykkäystä, niin laitan hakemuksen sisään ja lupaan kaikille helsinkiläisille ilmaiset jäätelöt, Jaajo sanoi.

"Olen otettu"

Rajapyykki meni rikki varhain maanantaina, joten aikooko Jaajo pitää lupauksensa ja hakea pormestariksi? Seiska soitti tähtijuontajalle maanantaiaamuna.

30 000 tykkäyksen meni äskettäin rikki, joten aiotko nyt siis todella lähteä pormestarikisaan?

- Heh, no mun täytyy sanoa, että olen espoolainen perheenisä, joten minun pitää tutkia, onko se ylipäätään mahdollista. Olen tietenkin otettu, että seuraajani uskovat noin vahvasti kykyihini pormestarina, mutta olikohan sillä pientä kytkyä ihmisten tykkäyksiin, että lupasin ne ilmaiset jäätelöt? hyväntyylinen Jaajo naureskeli.

Jaajo on siis perheensä kanssa Espoossa kirjoilla, joten pormestarikisaan mukaan pääseminen voi vaatia toimenpiteitä. Jaajo sanoi kuitenkin, että aikoo selvittää, onko pormestariksi hakeminen käytännössä mahdollista.

- Katsotaan ensin, että mitä se vaatii. Ekaksi pitää tietenkin etsiä jostain sopiva puolue, jotta se kisaan lähteminen onnistuisi, Jaajo sanoi.

- Mutta sanotaan, että kiinnostuin kovasti. Pitää tutkia, miten tässä asiaa voi viedä eteenpäin.

Aiemmin pormestarikisaan on ilmoittanut lähtevänsä perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho.

Lue myös: Jaajo Linnonmaalla yllätys tulevalle Diili-voittajalle: Pöytälaatikossa odottaa! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2)

Samu Haber tukee

Jaajolle näyttäisi olevan luvassa myös taloudellistakin tukea pormestarikisaan, sillä laulajakomistus Samu Haber, 44, lupasi auttavansa Jaajon voittoon. 

- Sponsoroin kampanjaasi kymppitonnilla, jos olet tosissasi, Haber kommentoi päivitystä. 

Lue myös: Sarjayrittäjä Jaajo Linnonmaa epäonnistuneesta bisneksestään: Rahasotkuja mahdoton korjata! 

Jaajolle on ehdotettu aiemmin tänä vuonna politiikkaan lähtemistä. 

Yrittäjä Aleksi Valavuori, 41, ehdotti Jaajoa pyrkimään myös presidentiksi, kun tämä taannoin julkaisi kuvan Diili-ohjelman kuvauksista. 

- Kai tiedät, että tuosta seuraava vaihe on presidentinvaalit? Aleksi kysyy viitaten Yhdysvaltain Diiliin, jota veti Donald Trump, maan nykyinen presidentti.

Pormestariksi ryhtyminen voisi olla ehkä hyvä ponnahduslauta presidenttikisaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2)

Lue myös: "Ei v**tu! Viikon eka ja samalla vika treeni" - Jaajo Linnonmaan hulvattomat salitreenit naurattavat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2)

Teksti:Niki Miettinen & Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!