fbq
Uutiset
28.01.2020 17:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen, Getty Images ja Lehtikuva
Esa Tikkasen Tuuli-vaimo muistelee Edmontonin reissua.
Kylmät väreet Kanadassa! NHL-ärsyttäjälegenda Esa Tikkasen hurmaava Tuuli-vaimo muistelee uskomatonta Edmontonin-reissua: ”Siellä osataan järjestää upeita tapahtumia!”
Uutiset
28.01.2020 17:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen, Getty Images ja Lehtikuva

Viisinkertainen Stanley Cup -mestari Esa Tikkanen, 54, ehti tarunhohtoisen NHL:n ja kotoisen SM-liigan lisäksi kiekkoilla muun muassa Saksassa ja Etelä-Koreassa. Hokkarit hän löi naulaan jo 2001, mutta kumilätkä vie häntä yhä reissuille rapakon taakse.

Lue myös: Esa Tikkasen Tuuli-vaimo paljastaa NHL-kaukaloiden kauhukakaran todellisen luonteen: ”Hyvä puoli, joka pääsee monesti yllättämään!”

Myös Tuuli-vaimo on päässyt matkoille mukaan. Hienoimmaksi reissuksi vaimo nostaa taannoisen Kanadan-retken, jolloin Esan edustama Edmonton Oilers kausimallia 1984–1985 äänestettiin koko NHL-historian parhaaksi joukkueeksi.

– Olimme siellä Jari Kurrin kanssa. Kanadalaiset osaavat järjestää upeita tapahtumia, siellä fanikulttuuri on aivan omaa luokkaansa, Tuuli muistelee.

– Myös New York Rangersin vuoden 1994 mestarijoukkueen juhlistamistilaisuus Madison Square Gardenilla on jäänyt mieleen. Yleisesti ottaen voi sanoa, että Pohjois-Amerikassa osataan nämä hommat.

Ja Tikkanen tuulettaa! Esa nappasi uransa viidennen Stanley Cupin keväällä 1994. Tuolloin seurana oli legendaarinen New York Rangers
Ja Tikkanen tuulettaa! Esa nappasi uransa viidennen Stanley Cupin keväällä 1994. Tuolloin seurana oli legendaarinen New York Rangers.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »