Sedu Koskinen

Kuvat uudesta Tallinnan-kodista Seiskassa! 20 kiloa laihtunut Sedu Koskinen: Hoidan miljoonavelkani!

Uutiset | 17.09.2020 07:39

Musta pakettiauto kurvaa Tallinnan laivaterminaalin edustalle. Kuljettajan ikkunasta kurkistavat tutut kasvot. Takavuosien yökerho-moguli Sedu Koskinen, 63, hymyilee viekkaasti.

– Tervetuloa uuteen kotikaupunkiini. Ennen kuin aloitetaan, niin Seiskan pojat pääsee vähän hommiin!

Pakettiauto singahtaa kohti keskustaa. Sedu näyttää tottuneen jo liikenteen rytmiin, sillä auto puikkelehtii sulavasti ruuhkan keskellä. Vanhankaupungin laidalla Sedu hurauttaa tahallaan kiellettyä ajosuuntaa päin, ja vilkuttaa iloisesti vastaantulevalle autolle.

– Täällä kun vähän morjestaa, niin saa hyvin tietä, Sedu perustelee ajolinjojaan.

Tallinnan satamassa sijaitseva Sadamarket on Sedun uusi pääkallopaikka. – Tälle terassille avaan ensi kesänä kylpylän, jonka kruunaa kunnon savusauna!
Tallinnan satamassa sijaitseva Sadamarket on Sedun uusi pääkallopaikka. – Tälle terassille avaan ensi kesänä kylpylän, jonka kruunaa kunnon savusauna!

Lue myös: Sedu Koskisen firma konkurssiin – Jethro Rostedtilla 80 000 euron saatavat!

Auton pysähdyttyä selviää, minkälainen ketunhäntä Sedulla on kainalossaan. Pakettiauton takatilassa on Suomesta hankittu tamminen kirjoituspöytä ja antiikkituoli, jotka pitäisi kantaa hänen uuteen asuntoonsa.

Satoja vuosia vanhassa kivitalossa ei ole hissiä, ja Sedun uusi poikamiesboksi on ylimmän kerroksen kattohuoneisto. Hikinen toimintatuokio on helppo pala hyväkuntoisille Seiskan pojille. Sedu sen sijaan vähän puuskuttaa yläkertaan päästyään samalla, kun heittää hikisen paidan päältään. Liikemiehen paljas yläkroppa kertoo hänen olevan hyvässä tikissä ikäisekseen mieheksi.

– Painan nyt ehkä 75 kiloa, kun viisikymppisenä painoin 94 kiloa. Voin silloin tosi huonosti ja olin ihan loppu.

Ensimmäinen ulosotto

Iltalehti paljasti, että Sedulla on lipsahtanut ulosottoon yli miljoonan euron velat. Ulosottorekisterin mukaan velkojina ovat useiden yrityksien lisäksi muutamat yksityishenkilöt sekä verottaja.

– Kaikki johtuu siitä, kun yökerhoni Turussa meni konkkaan. Minulla meni yksi asuntokin siinä.

Lue myös: Sedu Koskinen IL:ssä: Avioero ja yli miljoona euroa ulosotossa - liitto kesti vain hieman yli vuoden!

Sedu kertoo joutuneensa nyt elämänsä ensimmäistä kertaa ulosoton asiakkaaksi. Asia ei tunnu häntä juurikaan stressaavan, ja Sedu tekee kovan lupauksen.

– Se on maksimissaan puoli vuotta, niin olen maksanut koko velan pois!

Lue lisää ja katso kuvat Sedun Tallinnan-kodista Seiska Klubista!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!