Katso videot!

Kuvat ja video! Miehiin kyllästynyt povipommi Erika Helin pakkasi tavaransa ja muutti Maltalle – rakas koira jäi Suomeen: ”Manu lienee ainoa uros, johon voin luottaa!”

Uutiset | 08.09.2020 06:38

Miss Suomi -kilpailusta julkisuuteen ponnahtanut ja Portugalin Playboyssa poseerannut Erika Helin ei kauaa viihtynyt Helsingissä. Vain puolitoista vuotta sitten Jyväskylästä muuttanut kaunotar jättää pääkaupungin, ja tämän jutun ilmestyessä hän on jo Välimeren lämmössä.

– Tuntuu, että on pakko päästä tekemään jotakin uutta. En ole koskaan viihtynyt pitkään paikoillani, joten päätin muuttaa Maltalle, rempseä Erika pamauttaa.

– Kun missiystäväni Eevi Ihalainen muutti sinne, aloin vitsailla, että minäkin seuraan joskus perässä. Kesälomien jälkeen ilmoitin työpaikallani olevani vihdoin lähdössä. Ei hajuakaan, miksi sitä päätöstä piti venyttää näinkin pitkään.

Lue myös: Playboy-missi Erika Helin ottaa rohkealla alusvaatekuvalla kantaa ulkonäköön liittyviin ennakkoluuloihin - sivaltaa myös feministejä: "Tämä on minulle tärkeä aihe!"

Rakas Manu-koira jää Suomeen ystävän hoiviin. – Manu lienee ainoa uros, johon voin luottaa.
Rakas Manu-koira jää Suomeen ystävän hoiviin. – Manu lienee ainoa uros, johon voin luottaa.

Rakkaus pirstaleiksi

Päätöstä kypsyttivät siviilielämän sekoilut. Erika antoi Seiskalle heinäkuussa tulikivenkatkuisen haastattelun, jossa ei säästellyt sanojaan avautuessaan ex-puolisonsa, tähtiräppäri Gettomasan pettämisestä.

– En halua tuomita kaikkia miehiä yhden huonosti käyttäytyvän vuoksi, mutta nyt ei ole kiinnostusta deittailla ketään. Vaikka joku ihana mies löytyisikin, en tiedä, kuinka ryhtyisin rakentamaan luottamusta näin huonojen kokemusten jälkeen.

– Rakkaus on kuitenkin niin iso asia, etten ikinä sanoisi sitä kenellekään, ellen todella tarkoittaisi sitä. Olen hyvin harvalle sitä koskaan sanonutkaan. Kun luottamus on nyt mennyt, tuntuu, etten välttämättä enää koskaan voi rakastua uudelleen.

Lue myös: Missikaunotar Erika Heliniltä raju tilitys ex-kumppanistaan Gettomasasta: räppärin röyhkeä käytös paljastui parhaalta ystävältä - "Jätä mut rauhaan!"

Helsingin hylkäävä Erika on kurkkuaan myöten täynnä miehiä. Hän kaipasi myös kipeästi maisemanvaihtoa.
Helsingin hylkäävä Erika on kurkkuaan myöten täynnä miehiä. Hän kaipasi myös kipeästi maisemanvaihtoa.

Luvassa hauskanpitoa

Vaikka sydän murskaantui, Erika ei jäänyt surkuttelemaan. Hän myöntää avoimesti ottaneensa kaiken irti Suomen suven seikkailuista.

– Kesällä keskityin hetkessä elämiseen. Olen bilettänyt aika paljon, enkä ole kolmeen kuukauteen ollut päivääkään yksin. Koko ajan on ollut jotain menoa.

– Samaa ajattelin jatkaa Maltallakin. Nyt tuntuu siltä, että haluan vain parannella haavoja, keskittyä omaan hyvinvointiini ja pitää hauskaa. Uskon, ettei rakkautta voi löytää etsimällä. Se tulee vastaan, kun sitä vähiten odottaa.

Lue myös: Katso huikeat alastonkuvat kaunottaresta! Tällaista materiaalia Erika Helin julkaisee maksullisella K18-sivustolla!

Erika pohtii, voisiko Amor iskeä Maltalla.

– Luulen, että kulttuuriero Suomen ja Maltan välillä on jo itsessään jättimäinen pala purtavaksi. Toisaalta siellä on myös suuri pohjoismainen yhteisö, joten eihän sitä ikinä tiedä, kaunotar miettii.

Uhkea Erika mukaansa kaiken tärkeän eli läjän laatulukemista. – Seiskat ja Playboyt ovat lähellä sydäntäni!
Uhkea Erika mukaansa kaiken tärkeän eli läjän laatulukemista. – Seiskat ja Playboyt ovat lähellä sydäntäni!

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Sukupuolesta ei varmuutta! Nestori ja Nasu ovat Korkeasaaren uudet eläinvauvat – sialta näyttävät huulipekarit saivat kaksi vekkulia porsasta

Katso video!

Ohhoh, mikä keikka-asu! Erika Vikmanin rintsikat veivät huomion – paljonkertovat kuvat!

Täällä syntyi Kummelit! Heikki Silvennoinen kulttisarjan kotinurkilla – katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!