fbq
Uutiset
06.10.2018 19:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus, lukijan kuva
ZZ Top
Kuvat: Upporikas ZZ Top -tähti Billy Gibbons pyörähti muina miehinä purilaiselle – Lahdessa hämmästyttiin totaalisesti: "Tuli sellainen tähtijähmetys"
Uutiset
06.10.2018 19:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus, lukijan kuva

Amerikkalainen ZZ Top on Texas-rockin käsite, joka on myynyt pelkästään kotimaassaan yli 25 miljoonaa albumia. 1980-luvulta asti maailmanmaineesta nauttineet pitkätukat ja partasuut tunnistetaan käytännössä kaikkialla, mihin tahansa he menevätkin.

Näin kävi myös viime viikonloppuna Lahdessa. Seiskan toimitukseen yhteyttä ottanut 39-vuotias Jouni kertoo ällistyneensä totaalisesti perjantai-iltana paikallisessa McDonald’sissa asioidessaan.

– Odottelimme lasten kanssa ruokia Mäkkärin autokaistalla, kun poikani sanoivat, että katsopas iskä mikä partaukko tuolla painelee. Sitten hiffasin, että ei saamari, sehän on Billy Gibbons!

Lue myös: Uskomaton sattuma! Lahtelainen Jouni, 39, hieraisi silmiä: upporikas rockin supertähti käveli vastaan – ”Hiffasin, että ei saamari…”

Lahden Launeen Mäkkärissä vessassa käynyt Billy Gibbons käveli pikaruokalasta ulos ravintolan autokaistalla odottaneeseen Porscheen. – Hän on kyllä kaikin puolin rennonoloinen ukko, lahtelainen Jouni kehaisee.
LAHTI 28.09. Lahden Launeen Mäkkärissä ilmeisesti vessassa käynyt Billy Gibbons käveli pikaruokalasta ulos ravintolan autokaistalla odottaneeseen Porscheen. – Hän on kyllä kaikin puolin rennonoloinen ukko, lahtelainen Jouni kehaisee.

Törmäsi uudelleen

Basisti-laulaja Dusty Hillin kanssa ZZ Topin alkuperäisjäseniin kuuluva Billy on elävä legenda ja upporikas monimiljonääri, jonka ei tarvitsisi tyytyä pikamättösapuskaan.

– Ilmeisesti jenkkimättö maistuu herralle paremmin kuin hyvin, sillä bongasin hänet heti seuraavana iltana Lahden keskustan Burger Kingistä, Jouni päivittelee.

Billy oli aiemmin lauantaina osallistunut Lahdessa Jenkkiautonäyttelyyn.

– En edes tiennyt, että hän on vieraana Jenkkiautonäyttelyssä, mutta näin hänet sielläkin. Törmäsin siis häneen kolmesti samana viikonloppuna! Jouni äimistelee.

Lauantaina Billy bongattiin taas burgerilla, tällä kertaa Lahden keskustan Burger Kingissä. – Hän ei tilannut pöperöitä itse, vaan istuskeli sivummalla, kun hänen kaverinsa hoiti hommat, silminnäkijä selostaa Seiskalle.
LAHTI 29.09. Lauantaina Billy bongattiin taas burgerilla, tällä kertaa Lahden keskustan Burger Kingissä. – Hän ei tilannut pöperöitä itse, vaan istuskeli sivummalla, kun hänen kaverinsa hoiti hommat, Seiskalle kerrotaan.

Ruokaili rauhassa

Kaiken nähnyt maailmantähti sai kuulemma asioida rauhassa pikaruokaravintoloissa.

– Pistin merkille, ettei kukaan muu asiakas tuntunut reagoivan Billyyn millään lailla, vaikka lauantainkin hän istuskeli ikkunapaikalla niin näkyvillä kuin olla voi. Ei taida olla enää ihan nykynuorison musaa...

Jounilta rokkikonkari ei jäänyt huomiotta, sillä lahtelainen tunnustautuu suureksi ZZ Top -faniksi.

– Kaikki levyt löytyvät kirjahyllystä.

 Amerikkalainen Billy Gibbons lukeutuu maailman tunnetuimpiin kitaristeihin. Seiskan paparazzi Panu Hörkkö ikuisti tähden viime torstaina Helsinki-Vantaan lentokentällä.
Amerikkalainen Billy Gibbons lukeutuu maailman tunnetuimpiin kitaristeihin. Seiskan paparazzi ikuisti Suomeen saapuneen tähden viime torstaina Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Ei nykinyt hihasta

Niin villiksi ei Jounikaan heittäytynyt, että olisi itse uskaltautunut rokkarilegendan juttusille.

– En uskaltautunut, olen sen verran nolo kaveri. Tuli sellainen tähtijähmetys, hän naurahtaa mutta hymähtää sitten:

– Toisaalta oli hyvä, että hän sai syödä rauhassa. Voi vaan kuvitella, miten hienoa olisi mennä syömään ravintolaan, kun joku olisi koko ajan nykimässä hihasta.

Kaikkiensa hänelle jäi unohtumattomasta ja yllättävästä viikonlopusta hyvä maku suuhun. Eikä se johtunut pelkästään purilaisista.

– En olisi kyllä ikinä uskonut, että törmäilisin Gibbonsin Billyyn, ja vieläpä Lahessa. Se oli kyllä kaikkinensa hauska sattuma!

Vuonna 1969 Texasissa perustettu ZZ Top on myynyt miljoonia ja taas miljoonia albumeita. Kuvassa yhtyeen perustajajäsenet Billy Gibbons ja Dusty Hill.
Vuonna 1969 Texasissa perustettu ZZ Top on myynyt miljoonia ja taas miljoonia albumeita. Kuvassa yhtyeen perustajajäsenet Billy Gibbons ja Dusty Hill.


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »