Kuvat Seiskassa! Hylkäsikö Maajussi-Lauri jo tv-morsiamet? Kuherteli kuvankauniin mysteeriblondin kanssa Tauskin keikalla!

Uutiset | 26.09.2019 07:36

Varsinais-Suomen sydämessä komeilevalla Nopperlan tilalla oli viikonloppuna ilo ylimmillään. 1500-luvulle asti ulottuvassa historiallisessa kartanomiljöössä järjestettiin lauantaina Oktoberfestit kuuluisaa saksalaisjuhlaa mukaillen.

– Paikalla oli enimmäkseen varttuneempaa väkeä, mutta joukossa oli muutama vähän nuorempikin. Yksi heistä oli huomattavan leveäharteinen ja jotenkin tutunnäköinen komistus, Seiskalle raportoidaan paikan päältä.

– Tajusimme sitten, että sehän oli Maajussi-Lauri!

Lue myös: Maajussi-Lauri, 31, etsii tv:stä loppuelämän rakkautta: ”Takana on pitkiä parisuhteita!”

Tanssilattialla tapahtui

Kyseessä on 31-vuotias saaristolaisisäntä, joka nähdään parhaillaan MTV3:n supersuositussa Maajussille morsian -ohjelmassa. Kun Nopperlan Oktoberfesteillä esiintynyt Tauski nousi lauteille, tanssilattialla alkoi tapahtua.

– Huomasimme, miten Laurin viereen ilmestyi näyttävä nainen. Aluksi he rupattelivat jotakin, muttei mennyt kauaakaan, kun he jo tanssivat ja nojailivat toisiinsa, kartanon varjoista kuiskitaan.

Silminnäkijämme on täysin vakuuttunut, että kyseessä oli juurikin Maajussi-Lauri.

– Mutta tätä naista en tunnistanut ollenkaan. Itse asiassa katselin myöhemmin kaikki tähän asti telkkarista tulleet Maajussi-jaksot, mutten nähnyt häntä lainkaan ohjelmassa.

Lue lisää ja katso kansalaisten paparazzikuvat Laurin kuhertelusta mysteeriblondin kanssa torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!