Uutiset
Katso kuvat!

Kuvat! Mikael Jungnerilla riittää vientiä Helsingin yössä – poistui baarista tummaverikön kanssa samalla taksilla!

29.07.2019 07:56

Seiska kertoi viime viikolla, että yöelämässä viihtyvä liikemies ja ex-poliitikko Mikael Jungner, 54, bongattiin Helsingin Kampissa sijaitsevasta Anna K -karaokebaarista. Tarkkasilmäinen lukija seurasi Mikaelin toimia viereisestä pöydästä.

– Ravintolassa ollut tummaverikkö viehätti Mikaelin silmää, sillä ex-poliitikko pyysi saada liittyä tämän pöytäseurueeseen.

Kuumia hetkiä

Juttu alkoi luistaa välittömästi, ja loppuillasta tunnelma muuttui kiihkeämmäksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

– Mikael vaihtoi naisen kanssa kiihkeitä suudelmia, ja lopulta he poistuivat yhdessä samalla taksilla, Seiskalle kerrotaan.

Helsingin yöelämässä Mikael on tuttu näky.
Helsingin yöelämässä Mikael on tuttu näky.

 

Seiska tavoitti Mikaelin, joka ei ollut halukas kommentoimaan asiaa.

– Asia ei sano minulle mitään. Minulla ei ole kommentoitavaa, säikähtäneen kuuloinen Mikael totesi ja lopetti puhelun.

Tunnelmallinen karaokebaari on ex-poliitikolle tuttu paikka. Seiska uutisoi viime kesänä Mikaelin lemmekkäistä hetkistä toisen tummaverikön kanssa samaisen baarin edustalla.

Mikael Jungner on vaikuttanut muun muassa Liike nyt -puolueessa, jonka lisäksi hänet tunnetaan viestintätoimisto Kreabin toimistusjohtajana.
Mikael Jungner on vaikuttanut muun muassa Liike nyt -puolueessa, jonka lisäksi hänet tunnetaan viestintätoimisto Kreabin toimistusjohtajana.

 

Viihtyy sinkkuna

Mikael oli naimisissa tv-kuuluttaja Maria Jungnerin, 45, kanssa 2007–2013, minkä jälkeen hänen rinnallaan nähtiin kuvankaunis Emilia Poikkeus, 27. Suhde Emiliaan ei kestänyt kauaa, vaan pari erosi vuonna 2016.

On jännä juttu, että erokin voi näköjään tapahtua näin helposti. Suhteemme oli todella hieno: siinä oli vauhdikas alku ja kaunis loppu, Jungner kertoi tuolloin Ilta-Sanomille.

Tämän jälkeen Mikaelin vierellä ei ole nähty pysyvää daamia.

Teksti:Emmi Ikonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Lukijan kuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!