fbqKuvat! Maisa Torpan ja IT-rakkaan luksuslemmenpesä seisoo piskuisella tontilla! | Seiska
Katso kuvat!
Maisa Torppa muutti avoliittoon.

Kuvat! Maisa Torpan ja IT-rakkaan luksuslemmenpesä seisoo piskuisella tontilla!

Uutiset | 17.12.2019 06:04

Kohublondi Maisa Torpan, 28, ja hänen it-pomona tunnetun Mikkonsa suhde on edennyt vauhdilla. Syyskuussa pari vielä vannoi olevansa vain hyviä ystäviä, jotka toimivat henkireikinä toisilleen. Nyt tilanne on nytkähtänyt romanttiseen suuntaan, sillä kaksikko on muuttanut avoliittoon Nurmijärvelle.

Kiinteistörekisteristä selviää, että it-pomo pulitti lokakuun lopussa omakotitalosta 365 000 euroa.

Rekisteristä paljastuu myös, että Maisa osti kuukautta myöhemmin omakotitalosta osuuden 177 500 eurolla. Näiden lukujen valossa Maisan omistusosuus nykyisin yhteisestä kiinteistöstä on 48,6 prosenttia.

Maisan ja it-pomon talon vieressä on autotalli. Tallipaikan on ottanut it-mies Bemarilleen, ja Maisa joutuu seisottamaan Toyotaansa taivasalla.
Maisan ja it-pomon talon vieressä on autotalli. Tallipaikan on ottanut it-mies Bemarilleen, ja Maisa joutuu seisottamaan Toyotaansa taivasalla.

 

Lue myös: Sehän kävi äkkiä! Maisa ja IT-rakas muuttivat yhteiseen luksustorppaan: "Puolet on minun"

It-pomo takaajana?

Seiskan tiedossa ei ole, miten Maisa on talonsa maksanut, sillä vielä vuonna 2018 kohublondi tienasi vain hieman yli 12 000 euroa. Pankkilaina on todennäköinen vaihtoehto, mutta siihenkin on varmaan tarvittu takaaja. It-pomo on tämän homman voinut hoitaa, sillä hän tienasi viime vuonna yli 80 000 euroa.

Rakastavaisten kaksikerroksinen omakotitalo on rakennettu Honkarinne-nimiselle tontille vuonna 2006. Tonttia ei ole koolla pilattu, se on vain 1 496 neliötä.

Tontilla ei siis tarvitse rasittaa itseään puutarhatöillä, sillä piha koostuu oikeastaan vain autotallin ja talon välisestä asvalttialueesta. Kivenheiton päässä tosin on valtava korpi ulkoilualueineen, jossa kelpaa temmeltää.

Ilmakuva paljastaa, kuinka piskuisella tontilla lempiväisten torppa tönöttää.
Ilmakuva paljastaa, kuinka piskuisella tontilla lempiväisten torppa tönöttää.

 

Lue myös: Maisa Torppa palasi arkeen lemmenloman jälkeen – kohukaunotar kehuskelee uudella autollaan!

Lämpöä on

Kyyhkyläisten talossa on kuusi huonetta, keittiö ja saunaosasto. Neliöitä on 205. Olohuoneen ikkunoista aukeaa metsänäkymät, joita ainakin myynti-ilmoituksessa kehuttiin satumaisiksi.

Rakastavaisten välillä ei pääse lämpökään loppumaan, sillä talossa on varaava takka sekä puuhella. Sisustusta kehutaan konstailemattomalla ja varmalla maulla tehdyksi.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!