Kuvat! Kaija Koo yllätettiin kuhertelemasta liikemiesrakkaansa kanssa – laulaja joutui korjaamaan huulikiiltoaan!

Uutiset | 21.04.2020 06:01

Laulaja Kaija Koo, 57, on jo kaksi vuotta seurustellut yritysjohtajamiehen kanssa. Romanssia on varjostanut kiusallinen kolmiodraama, sillä yritysjohtaja oli naimisissa ryhtyessään suhteeseen Kaijan kanssa.

Seiska paljasti kohusuhteen lokakuussa 2018.

Miehen vaimo uskoi pitkään, että 30 vuoden avioliitto kestää syrjähypyn. Toisin kuitenkin kävi. Helsingin käräjäoikeudesta vahvistetaan Seiskalle, että 56-vuotiaan miehen avioero on astunut voimaan viime kesänä.

Lue myös: Kaija Koon kohusuhteessa uusi käänne! Liikemiesrakkaan petetty ex-vaimo Seiskalle: Kaija rikkoi suhteemme!

Avointa kuhertelua

Suhteen päättymisen jälkeen mies ja Kaija ovat viihtyneet tiiviisti yhdessä, mutta eivät ole muuttaneet avoliittoon. Kaijalla on kaksio Helsingin Munkkiniemessä, ja mies asuu Taka-Töölössä.

Ennen pääsiäistä pariskunta bongattiin kuhertelemasta kauppaketju Tokmannin pihamaalta Porvoossa.

– He eivät malttaneet pitää näppejään erossa toisistaan, vaan pusuttelivat niin kiihkeästi, että Kaija jopa joutui kuhertelutuokion jälkeen lisäämään huulikiiltoa, paikalla olleet raportoivat.

Kaija Koo ja miesystävä kävivät ostoksilla halpakauppa Tokmannilla Porvoossa ennen pääsiäistä. Rakastavaiset vaihtoivat suudelmiakin kaupan pihalla.
Kaija Koo ja miesystävä kävivät ostoksilla halpakauppa Tokmannilla Porvoossa ennen pääsiäistä. Rakastavaiset vaihtoivat suudelmiakin kaupan pihalla.

 

Lue myös: Kolmiodraamalle tyly loppu! Kaija Koon liikemiesrakkaan ex-vaimo: En ole missään tekemisissä Kaijan kanssa!

Rakastavaiset olivat mitä luultavimmin matkalla Kaijan vuonna 2016 hankkimalle kesämökille noin 15 kilometrin päähän Porvoon keskustasta. Kaija on kertonut aiemmin, että mökki on hänelle tärkeä paikka rauhoittumiseen.

Minulla on ollut ihmispelkoa. Olen aina ollut ihmisiä varten. Ihmispelko tuli siitä, että pyrin suojelemaan itseäni. Ammatillisesti haluan vetäytyä välillä piilopirttiini. Normaalisti ihminen menee töihin ja tulee pois, ja sen jälkeen hänen ei tarvitse olla niin paljon läsnä, toisin kuin tässä ammatissa, Kaija kertoi Enbuske, Veitola & Salminen -lähetyksessä vuonna 2016.

Pusuttelu-tuokion jälkeen Kaija  joutui lisäämään kiiltoa huulilleen.
Pusuttelu-tuokion jälkeen Kaija  joutui lisäämään kiiltoa huulilleen.

 

Lue myös: Kermaleivoksia ja kuumia suudelmia! Kaija Koo avoimesti yhdessä naimisissa olevan liikemiehen kanssa – katso paljonkertovat paparazzikuvat!

"Miehet pelkäävät minua"

Ennen nykyistä suhdettaan Kaija on kertonut avoimesti, ettei kumppanin löytäminen ole ollut helppoa hänen ammattinsa julkisuuden takia.

Joskus harmittelen sitä, etten voi mennä baariin tai vaikka Tinderiin kuten muut ihmiset. Toivoisin, etteivät miehet pelkäisi minua, Kaija sanoi Me Naisten haastattelussa vuonna 2018.

Lue myös: Kaija Koo avautuu Me Naisissa yksinäisyydestään: "Toivoisin, etteivät miehet pelkäisi minua"

Kaija ja kulta olivat kenties matkalla laulajatähden kesämökille Porvooseen.
Kaija ja kulta olivat kenties matkalla laulajatähden kesämökille Porvooseen.

 

Vuonna 2019 laulaja oli Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, jossa hän kertoi haluavansa löytää rinnalleen älykkään ja huumorintajuisen miehen. Ihanteellinen kumppani olisi korkeintaan saman ikäinen kuin hän itse.

Harvoin tapaa ikäisissäni miehissä sellaisia, joilla on tällainen boogie. Toisaalta olenhan minäkin ehkä poikkeus tämän ikäisissä naisissa, Kaija kertoi.

 

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto ja lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!