Jenni Alexandrova ja Jussi Heikelä

Kuvankaunis Jenni Alexandrova pokerimatkalle Las Vegasiin: Lähden pitämään jöötä Jussi-rakkaalleni!

01.09.2017 18:51

Televisiostakin tuttu radiojuontaja Jenni Alexandrova vietti unelmiensa kesäloman miesystävänsä Jussi Heikelän kanssa. Rakastavaiset suuntasivat heti lomien alettua merille ja pääsivät vielä ennen töihin paluuta nauttimaan auringon lämmöstä ulkomailla.

- En ole vuosiin pitänyt yhtä pitkää kesälomaa. Viime kevät oli töiden osalta sen verran kiireistä aikaa, että päätimme Jussin kanssa, ettemme ota töitä vastaan kesälle. Teimme sellaisia asioita perheenä ja kahdestaan, mistä olemme pidemmän aikaa haaveilleet, Jenni Alexandrova kertoi Seiskalle tiistai-iltana Granonin hyväntekeväisyysillassa.

Lomat eivät ole rakastavaisten osalta täysin ohi, sillä Jennin ja Jussin on tarkoitus suunnata tulevana syksynä Las Vegasiin pokerireissulle.

- Se on Jussin pokerireissu, jonne lähden pitämään jöötä. En itse pelaa pokeria. Syksy menee pitkälti radiota tehdessä sekä uusien projektien parissa. Syytä juhlaankin on, sillä poikani täyttää 8 vuotta. Se on ehkä yksi tämän syksyn kohokohdista, Jenni naurahtaa. 

 

Jenni Alexandrova

Jo vuosia Jussin kanssa seurustellut Jenni ei ole valmis kommentoimaan sitä, koska rakastavaiset aikovat ottaa suhteessaan seuraavan askeleen. Kihloja ei ole vielä vaihdettu.

- En sano siihen mitään! Kerran sanoin ja siitä nousi otsikot.

Ryhdyn bloggaajaksi!

Uusilla projekteilla valokuvaamisesta pitävä Jenni tarkoittaa blogin avaamista.

- Olen alkuperäiseltä ammatiltani kirjoittava toimittaja. Olen kaivannut kirjoittamista tosi paljon. Radiossa puhumiseen varattu aika on hyvin minimaalista, joten ajattelin, että nyt on aika avata blogi. Olen kirjoittanut aina pakinoita pöytälaatikkoon, mutta niitä ei ole julkaistu missään.

Sami Kurosen kanssa radio Suomipopin iltapäiviä juontava Jenni työskenteli ennen radioaalloille siirtymistä uutistoimittajana Nelosen uutisissa sekä paikallislehdissä toimittajana. Radio on vienyt Jennin mennessään, sillä se on monipuolinen väylä.

- Se ei ole kuitenkaan kaiken kattava, joten blogi auttaa jatkossa kirjoitusnälkääni. En ole lyönyt rajoja sen suhteen, mistä voin kirjoittaa blogiin. En aio vetää mitään rajoja. Tuskin avaudun mistään todella henkilökohtaisista jutuista. Pääsääntöisesti otan käsittelyyni aiheita mistä itse nautin, kuten matkustelusta, viinistä, ruuasta ja ihmisistä. Uskon, että kirjoitan blogiini myös haastatteluita.

 

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!