Katso kuva!
Kimmo Tiilikainen kuskaa rakastaan Saabilla.

Kuva! Ex-ministeri Kimmo Tiilikainen kuskaa salarakastaan vanhalla Saabilla!

08.07.2019 16:01

Keskustan entinen kansanedustaja ja ministeri Kimmo Tiilikainen, 52, jätti yksin avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen toukokuussa vain pari viikkoa eduskuntavaalien jälkeen. Hän sai vaaleissa 4 673 ääntä ja putosi eduskunnasta.

Hakemuksen jättämisen aikoihin Tiilikainen oli vielä Sipilän toimitusministeristössä ympäristöministeri.

Lue myös: Yhteisiä öitä! Vaimonsa jättäneellä ex-ministeri Kimmo Tiilikaisella kuukausien salasuhde – kuvat vain Seiskassa!

Seiska paljasti viime viikolla, että Tiilikaisella on ollut kuitenkin jo kuukausia suhde toiseen naiseen. Tiilikainen on viettänyt vielä naimisissa ollessaan säännöllisesti öitä toisen naisen luona Helsingissä.

– Kimmon vanha Saab on nykyään lähes joka päivä parkissa naisen talon edessä. Vaikuttaa siltä, että he yrittävät pitää matalaa profiilia, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Ex-ministeri Kimmo Tiilikaisen salarakas kiistää suhteen ja yhteiset yöt – kuvat kertovat toisin!

Seiskan tekemän selvityksen mukaan tuoreen valtiosihteerin uusi rakas on Energiateollisuus ry:n edunvalvontajohtaja Hanna Ekman, 41.

Viime viikon maanantaiaamuna he lähtivät asunnolta yhdessä yhdeksän aikoihin. Kimmo vei rakkaansa tämän työpaikalle Helsingin keskustaan.

Kimmo kuskaa kultaansa yli 10 vuotta vanhalla Saabilla.
Kimmo kuskaa kultaansa yli 10 vuotta vanhalla Saabilla.

Katso lisää paparazzikuvia Kimmosta ja Hannasta Seiska Klubista!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!