fbq
Uutiset
11.08.2019 16:06
Teksti: Mikko Niimes|Kuvat: Lehtikuva & All Over Press
Juan Carlos
Kuninkaallisia yllätysvieraita Hangossa! Espanjan ex-kuningas Juan Carlos ja prinsessa Elena käänsivät katseita Suomen satamakaupungissa – katso kuvat!
Uutiset
11.08.2019 16:06
Teksti: Mikko Niimes|Kuvat: Lehtikuva & All Over Press

Espanjan entinen kuningas Juan Carlos I ja hänen tyttärensä prinsessa Elena nähtiin yllättäen Hangossa sunnuntai-iltana kahdeksan aikaan.

Kuningas ja prinsessa osallistuivat miehistöineen purjehduskilpailuun. Maihin heidät toi halu illastaa Hangossa, ja he valitsivat kohteekseen aivan meren tuntumasta ravintola Regatan.

– Seurueessa nautiskeltiin ruoaksi pastaa, ja viiniä kului paljon, Seiskan lukija kertoo kruunupään iltapuhteista.

Lue myös: Hovi vaikeni! Espanjan ex-kuningas Juan Carlos näyttäytyi silmä mustana – kuva!

Turvamiehet tarkkana

Seurue erosi tavallisista kaduntallaajista, sillä kuninkaallisilla oli mukanaan joukko turvamiehiä, jotka päivystivät silmä kovana ravintoa Regatan ulko-ovilla. He huolehtivat tarkasti Juan Carloksen ja Elenan ylhäisestä hyvinvoinnista.

Juan Carlos
Juan Carlosin takin rintapielessä näkyi kilpailuveneen nimi, Bribon.

Siniveriset heittivät hankolaisten hämmästykseksi silmään silti myös tavisvaihteen, ja revohka painui ennen illallista shoppailemaan Hangon Lidliin.

Lue lisää: Hämmästyksen huokaus Hangon Lidlissä – Espanjan ex-kuningas Juan Carlos pätkähti muina miehinä ruokakaupan asiakkaaksi!

Seurueen asustus ei poikennut perihankolaisesta, vaan Juan Carlos oli verhonnut itsensä purjehdustakkiin ja pikeepaitaan. Takinrintamuksessa komeili kilpailuveneen nimi, Bribon.

Elena
Prinsessa Elena viihtyi Hangon kesäisessä ilmapiirissä. Kuva otettu Espanjassa heinäkuussa.

Nimi erottui

Juan Carlos ja Elena olivat Hangossa 6mR-luokan kilpailussa, jossa purjehtivat veneet poikkeavat toisistaan, mutta keskimäärin niiden pituus on noin 11 metriä ja paino nelisen tonnia. Miehistö on viisijäseninen.

Kuninkaallisen purjeveneen kapteenina toimi kukas muukaan kuin itse kunkku.

Juan Carlos, 81, tunnetaan kovana purjehdusmiehenä. Hän viihtyi Hangossa rennoissa tunnelmissa ja intoutui käymään saksalaismarketti Lidlissäkin seurueineen.
Juan Carlos, 81, tunnetaan kovana purjehdusmiehenä. Hän viihtyi Hangossa rennoissa tunnelmissa ja intoutui käymään saksalaismarketti Lidlissäkin seurueineen.

Osallistujalistassa hänen tittelinään lukee juhlallisesti "Sm Don Juan Carlos I de España" eli Hänen majesteettinsa Juan Carlos I. Muiden kipparien on sallittu käyttävän etu- ja sukunimeä.

Lue myös: Espanjan hovissa kuohuu! Ex-kuningas Juan Carlosia epäillään rahanpesusta – salarakas paljasti hämäräbisnekset!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »