Katso kuva!
Vesa Keskisen kohu-Lamborghini sai heti osumaa.

Kultavanteet pilalla! Vesa Keskisen ökyauto otti osumaa – kuvat!

17.03.2020 08:26

Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen, 52, hankki viime kesänä omistukseensa yli 600 000 euron arvoisen Lamborghini Urus -auton. Kun Vesa sai auton haltuunsa, hän päätti maalauttaa sen. Hän halusi, että autossa on samat värit kuin hänen työasussaan – eli musta ja kulta.

Peltien päälle vedettiin mattamusta teippaus. Vanteiden kultamaalaus sen sijaan oli kinkkisempi juttu, sillä Suomesta löytyi vain yksi paja, joka homman pystyi toteuttamaan.

Lue myös: Vesa Keskisen kohu-Lamborghinilla karu kohtalo – yli 10 000 euron vahingot!

Pölyttyy kyläkaupasssa

Keskinen ei ole autollaan juurikaan huristellut. Menopeli on sen sijaan ollut kuukausitolkulla yleisön ihasteltavana Tuurin kyläkaupassa. Autoa ei ole liikuteltu pitkään aikaan, sillä sen päällä on tuntuva pölykerros.

Lambo seisoo kauppakeskuksessa pölyttymässä.
Lambo seisoo kauppakeskuksessa pölyttymässä.

 

Huomiota on herättänyt myös se, että Keskisen himoitsemat erikoismaalatut vanteet ovat pahasti "ruvella".

– Alumiinivanteet ovat useasta kohdasta täysin korjauskelvottomat, sillä ne ovat saaneet pahasti osumaa. Niitä ei enää kalliilla kultamaalauksella pelasteta, Tuurista arvioidaan.

Uudet vastaavat vanteet maksavat noin 2 500 euroa kappaleelta. Maalaus päälle, niin puhutaan viisinumeroisista summista.

Vesan himoitsemat erikoisvanteet ovat pahasti pilalla.
Vesan himoitsemat erikoisvanteet ovat pahasti pilalla.

 

Lue myös: ”Koeajo vakuutti lopullisesti!” Tällainen on Vesa Keskisen 600 000 euron Lamborghini – kuvat!

Jane on ykköskuski

Seiskalla ei ole tietoa, kuka Vesan Lambolla on rällännyt. Kyläkauppias on kuitenkin antanut julkisuuteen sellaisia lausuntoja, että hänen brasilialainen Jane-vaimonsa on perheen ykköskuski.

Lamborghinissa riittää Janelle kesytettävää, sillä moottori tuottaa 650 hevosvoimaa. Nollasta sataan Lambo kiihtyy 3,6 sekunnissa ja nollasta kahteensataan 12,8 sekunnissa. Vesan kiesin huippunopeus on 305 km/h.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan arkisto ja lukija

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!