Vain Seiskassa!

Kuljettajan epäillään käyttäneen vammaista lasta seksuaalisesti hyväkseen taksissa! Poliisi kommentoi huhua systemaattisesta toiminnasta

Uutiset | 12.04.2019 14:47

Seiskan saamien tietojen mukaan pääkaupunkiseudulla epäillään tapahtuneen maaliskuun alussa poikkeuksellisen hävytön seksuaalirikos. Seiskan luotettavan lähteen mukaan kehitysvammaisen lapsen epäillään joutuneen rikoksen uhriksi. 

- Ulkomaalaistaustaisen taksinkuljettajan tehtävänä oli viedä erityispäiväkodista lapsi kotiinsa. Tytön kertoman mukaan kuljettaja oli pysäköinyt matkalla autonsa ja työntänyt peniksen hänen suuhunsa. Tyttö kertoi asiasta vanhemmilleen, jotka tekivät asiasta rikosilmoituksen, Seiskalle kerrotaan. 

Seiska tavoitti erityispäiväkodin johtajan kommentoimaan tapausta.

Pitääkö paikkaansa, että vammainen lapsi on joutunut epäillyn seksuaalirikoksen uhriksi invataksissa lähdettyään teiltä kotiinsa?  

- Siihen asiaan en voi ottaa kantaa, johtaja sanoi.

Miksi ette voi ottaa kantaa?

- Koska se ei tapahtunut täällä meidän talossa hoitojakson aikana. Me emme tilaa näitä kuljetuksia, vaan koulut ja muut hoitavat ne. 

Eikö tästä asiasta olisi hyvä puhua julkisesti?

- Olisi tietenkin… Mutta en sano siihen nyt yhtään mitään. Ihmettelen kovasti miten sinä olet näitä tietoja voinut saada, johtaja päivitteli.

Seiska tavoitti rikoskomisario, tutkinnanjohtaja Saara Asmundelan tapauksen tiimoilta.

Pitääkö paikkaansa, että vammainen lapsi on joutunut epäillyn seksuaalirikoksen uhriksi invataksissa Helsingissä?

- En kommentoi, Asmundela sanoi.

Tietoomme on tullut, että ihmiset ovat pelänneet, että vammaisia lapsia olisi käytetty systemaattisesti hyväksi invatakseissa?

- Sen voin vahvistaa, ettei mistään tällaisesta ole kyse, Asmundela lausui. 

Uhrin henkilöllisyyden suojelemiseksi Seiska ei kerro uutisessa tarkemmin millä paikkakunnalla tai missä päiväkodissa epäilty rikos on tapahtunut. 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!