Vain Seiskassa!

Kuka kohtelee kallista Bemariaan näin?! Helsingissä hämmästellään Tuomas Enbusken touhuja: antoi ökyautonsa hautautua lumeen, tuulilasi täynnä sakkolappuja - "Mitähän hänen päässään oikein liikkuu?"

Uutiset | 02.02.2019 15:47

Helsinkiin on tupruttanut viime aikoina valtavat määrät lunta. Pääkaupungissa ei ole nähty pitkään aikaan niin mahtavia nietoksia, kuin mistä kansalaiset ovat viime aikoina päässeet nauttimaan.

Tai nauttimaan ja nauttimaan. Moni osaa riemuita kerrankin valkoisesta talvesta, mutta joillekin lunta on jo yksinkertaisesti liikaa. Varsinkin monet autoilijat ovat joutuneet pähkäilemään, kuinka saada nietoksiin jumiutuneet menopelit liikkeelle.

Joitain taas talven armoille joutuneet autot eivät tunnu kiinnostavan tuon taivaallista. Yksi tällaisista tuntuu olevan kohukolumnisti ja tv-juontaja Tuomas Enbuske, jonka öky-BMW on täysin hautautunut hankeen.

Seiskan lukija ikuisti viime viikolla Tuomaksen Bemarin, joka nököttää lumeen hautautuneena Helsingin Kampissa.
Seiskan lukija ikuisti viime viikolla Tuomaksen Bemarin, joka nököttää lumeen hautautuneena Helsingin Kampissa.

 

Seiskaan otti yhteyttä eräs veronmaksaja, joka ihmetteli suuresti herra Enbusken touhuja. Hänen mukaansa Tuomas ei ole tainnut kaivata pitkään aikaan Helsingin Kampissa lumikasan alle hautautunutta saksalaistaan.

– Kaiken kukkuraksi Tuomakselle merkityn Bemarin tuulilasi on täynnä sakkolappoja ja siirtokehotuksia, Kampista kauhistellaan.

 – Ajoneuvo näyttää myös olevan katsastamatta. Mitähän hänen päässään oikein liikkuu?

Enbusken öky-Bemari on yhtä lailla hautaantunut myös sakkolappuihin.
Ei näin, Tuomas! Enbusken öky-Bemari on yhtä lailla hautaantunut myös sakkolappuihin.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus, lukijan kuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!