Hyppää pääsisältöön
Kyösti Mäkimattila

Kuin terapeutti! Kyösti Mäkimattila kuulee järkyttäviä kertomuksia faneiltaan: "Tarinat ovat todella kurjia!"

Ex-tangokuningas Kyösti Mäkimattila on monelle ihailijalleen tärkeä tukipilari.

Tähdet, tähdet -ohjelmassa toiseksi sijoittuneella Kyöstillä on intohimoinen fanijoukko, ja heistä monet käyvät suosikkiartistinsa keikoilla ympäri Suomea. Kyösti siirtyy usein konserttiensa jälkeen yleisön joukkoon luodakseen henkilökohtaisen kontaktin kuulijoihinsa.

- Olen kiinnostunut siitä, mitä he ajattelevat näkemästään ja kuulemastaan. Vain sillä tavalla voin kehittää itseäni, Kyösti kertoi Seiskalle taannoin.

Kyösti tunnetaan helposti lähestyttävänä taiteilijana, ja monet haluavat kertoa hyvinkin henkilökohtaisia asioita idolilleen.

- Olen kuullut monia rankkoja kertomuksia siitä, miksi joku on saapunut keikalleni hakemaan lohtua tai irtiottoa todella karusta arjestaan. Se voi liittyä raskaaseen työhön, omaishoitajuuteen tai läheisen kuolemaan. Tarinat ovat todella kurjia. Koen, että velvollisuuteni on jakaa tilanteet ja hetket ihmisten kanssa.

Lue myös: Laulaja Kyösti Mäkimattila villitsee naisyleisöä: Vaimoni saa olla huoletta!

Lahjat vaivaannuttavat

Vaikka Kyösti kohtaa ihailijoitaan mielellään, on etenkin lahjojen vastaanottaminen hänelle joka kerta yhtä vaikea tilanne.

- Kyse ei ole siitä, ettenkö haluaisi ottaa lahjoja vastaan – koen, että minulla pitäisi olla jokin vastalahja annettavanani. Fanilahjan ei tarvitse olla mikään kallis asia, mutta huomaan heti, että sen eteen on nähty hirveästi vaivaa esimerkiksi käsityönä. Ajattelen, ettei minulla ole mitään annettavaa, koska useimmiten heillä on jo kaikki kirjani ja albumini entuudestaan.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Matti Matikainen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!