Hyppää pääsisältöön
Janni Hussi

Kuin syntinen señorita! Janni Hussi, 26, lyö seksikkyyden aivan uudelle tasolle - "Olisihan se kiva löytää joku..."

Internetin ihmeellinen maailma ja erityisesti sosiaalinen media on pullollaan toinen toistaan näyttävämpiä kaunottaria. Uskomattomien supermallien, tyrmäävien maailmantähtien ja rohkeiden muotovalioiden - kuten "peppumissien" sun muiden - lisäksi eritoten fitness-mallit ovat somessa suosittuja.

Mutta siinä missä moni fitness-ammattilainen korostaa kuvissa kyykkäystensä tuloksia, Janni Hussi on toista maata. Naapurintyttömäinen nuori nainen lumoaa luonnollisella kauneudellaan sekä some-kuvillaan, jotka onnistuvat samaan aikaan olevaan seksikkäitä mutteivat kuitenkaan millään tavalla tyrkkyjä.

Viime päivinä on kuitenkin nähty pieniä poikkeuksia, kun Janni on julkaissut omalla mittapuullaan poikkeuksellisen rohkeita otoksia. Jonkinlainen "huipennus" nähtiin vappuna, kun kouvolalaiskaunotar julkaisi itsestään kuvan, jossa poseeraa punaisessa ja seksikkäässä, aavistuksen espanjalaishenkisessä bodyssa.

 

Time to fiesta!! 🎈 #vappu

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu

Ja kun Janni vielä katsoo kuvassa suorastaan kohtalokkaasti kameraan, monella kaksilahkeisella alkoivat välittömästi pyöriä sukat jaloissa. Herranjestas, hänhän on kuin syntinen señorita!

– Hahhaa! Eipä siinä ole mitään sen kummempaa tarinaa takana. Kunhan vain päätin ottaa sellaisen kuvan, Janni nauraa Seiskalle.

– Se oli vain sellaista hauskaa vappuhassuttelua!

Sen Janni kuitenkin myöntää, että punaisesta asusta löytyy ripaus Andalusian eksotiikkaa. Se ei ole sattumaa, sillä liikunnallinen hyvinvointialan ammattilainen on aina ollut lääpällään "kaikenlaisiin lattaritansseihin."

 

A woman is like a tea bag. You can’t tell how strong she is until you put her in hot water. 👠

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu

– Lattaritanssit ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Olisihan se kiva löytää joku… Tanssikoulu tai vastaava, jonne mennä tanssimaan, hän pohdiskelee.

Janni kertoo laittaneensa myös vappuna niin sanotusti jalalla koreasti.

– Kyllä sitäkin tuli tehtyä. Ystävättäreni tuli Turusta käymään ja juhlimme vappua yhdessä Helsingissä, Janni kertoo.

– Aattona nautiskelimme auringosta ja vapun huumasta kaupungilla, mutta vappupäivänä oli koleampaa. Silloin keskityimme sisätiloissa brunssimeininkiin.

 

They told me to do what I love. So I did. ☕️

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu

Janni kertoo olevansa kiitollinen siitä, että sai viettää hauskaa vappua ja ennen kaikkea pidennettyä viikonloppua. Hän on paiskinut viime ajat niin hulluna hommia, että alkaa jo olla levon tarpeessa.

– Onneksi sai pitkän viikonlopun tähän väliin, sekin auttoi jo vähän. Mutta suuntaan kyllä jo ensi viikolla lomalle!

Ja yllätys yllätys: suuntana on juurikin Espanja.

– Se tulee kyllä tosi hyvään saumaan. Oikeastaan lomareissulle olisi pitänyt lähteä jo kaksi viikkoa sitten.

– Agendani on vain nukkua, levätä ja treeenata Ja olisihan se tietty ihan kiva, jos samalla saisi vähän lämpöäkin.

 


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!