Uutiset

Kruunataanko Riitta Väisäsen Sofia-tytär Miss Rock -kilpailun voittajaksi? Katso upeat kuvat!

12.05.2015 16:56

Riitta Väisäsen tytär Sofia Mäkkylä odottaa jo tulevaa lauantaita, jolloin helsinkiläisessä Bäkkäri-rokkiravintolassa kisataan Miss Rock -kilpailun voitosta. Sofia taistelee kirkkaimmasta kruunusta yhdeksän muun naisen kanssa.

– Tässä on ollut sellaista hulinaa suuntaan jos toiseen, etten ole vielä ehtinyt jännittämään lauantaita, Sofia Mäkkylä kertoo Seiskalle.

 
 

 

Sofia poseerasi taannoin Seiskan muotikuvissa, mistä hän on saanut niin kavereiltaan kuin tuntemattomilta ihmisiltä kannustavaa palautetta. Myös Riitta-äiti piti kuvista.

 
 

Sofian kohdalla Miss Suomi -kilpailuun osallistuminen ei olisi tullut kyseeseen, sillä hänellä on selässä, käsivarsissa ja vatsanseudulla tatuointeja.

 

 

Viime kesänä Sofia sai kuulla ensimmäistä kertaa Miss Rock -kilpailusta. Ystävien ja sukulaisten kannustamana hän on tänä keväänä ensimmäistä kertaa mukana kauneuskilpailussa.

– En ole peruslikka, joten en olisi omasta mielestäni soveltunut tatuointieni enkä persoonani takia Miss Suomeksi. Ensimmäisen tatuointini, vatsassa olevan tähtikuvion otin 15-vuotiaana, Sofia kertoo.

 

 

 
Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!