Krista Siegfrids

Krista Siegfridsin superyllätys: odottaa esikoistaan – kuva!

03.06.2020 10:42

Laulaja Krista Siegfrids on raskaana.

Krista paljasti iloisen uutisen Instagram-tilillään hetki sitten.

- Pyydämme jo nyt anteeksi kaikkea mitä tämä villi pikkuinen aiheuttaa. Olemme todella onnellisia, emmekä malta odottaa tapaavamme Baby Amsterdamin, Krista kirjoitti kuvasarjansa yhteyteen.

Seiskan saamien tietojen mukaan Krista nähdään Talent Suomi -ohjelman tuomarina sarjan toisella tuotantokaudella raskaudesta ja vauvan syntymästä huolimatta. Uuden kauden kuvausaikatauluja ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta kilpailijoiden haku on jo käynnissä.
 

Ystävät yhdistivät

Krista tapasi hollantilaisen Rutgerin ystäviensä avulla viime vuonna. Syyskuussa pariskunta bongattiin Helsingissä, mutta laulaja vahvisti suhteen vasta vuodenvaihteen jälkeen.

– Olimme usein samoissa juhlissa. En odottanut mitään tai etsinyt rakkautta. Kaikki vain tapahtui, kun sitä vähiten odotin. Mies iski minuun niin lujaa ja vei jalat altani täysin, Krista hehkutti Seiskalle tammikuun loppupuolella.

Krista ja Rutger muuttivat avoliittoon Amsterdamiin juuri ennen koronakriisin alkua.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!