fbq
Uutiset
27.04.2020 11:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen
Krista Siegfrids
Krista Siegfrids joutuu uuteen koronakaranteeniin – edellinen päättyi juuri!
Uutiset
27.04.2020 11:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen

Amsterdamissa asuvalle Krista Siegfridsille koronakriisin aiheuttamat karanteenit ovat todellinen päänvaiva. Ensin hän joutui jättäytymään Talent Suomen suorista lähetyksistä finaalia lukuun ottamatta, sillä matkustaminen Amsterdamista Helsinkiin pakotti hänet kahden viikon koronakaranteeniin. Finaalilähetyksen jälkeen hän lensi takaisin kotiin ja joutui heti uuteen kahden viikon karanteeniin, joka päättyi viikko sitten.

Nyt Krista on jälleen uuden karanteeniajan edessä, sillä hän lentää Suomeen lähipäivinä. Krista on mukana Ylen viisulähetyksissä, jotka näytetään toukokuun puolivälissä peruuntuneiden Euroviisujen tilalla.

– Saavun Suomeen kahta viikkoa sovittua aiemmin, jotta ehdin hoitaa karanteenin pois alta ennen Ylen viisulähetyksiä. Talentin kohdalla kaikki rajoitukset ja muutokset tapahtuivat niin nopeasti, mutta nyt olen varautunut aikataulullisesti kaikkeen, Krista kertoi Seiskalle.

Krista odottaa Ylen viisulähetyksiä innoissaan, vaikka hän onkin suruissaan varsinaisten Euroviisujen peruuntumisesta. Krista ei osaa edes kuvitella pettymystä, jota kaikki viisuedustajiksi valitut artistit parhaillaan tuntevat.

– Olen pahoillani kaikkien artistien puolesta. Euroviisut on niin iso kilpailu ja hieno kokemus. Ylellä on viisustudio viisuviikon torstaista lauantaihin. Myös UMK:n voittanut Aksel Kankaanranta saapuu studioon vieraaksi.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »