Uutiset

Koruttomat maistraattihäät! Pate Mustajärvi nai kirjailijan!

09.07.2020 08:43

Seiskan saamien tietojen mukaan Popeda-yhtyeen keulahahmo Pate Mustajärvi, 63, on mennyt naimisiin pitkäaikaisen naisystävänsä Tina Finnin kanssa. Pari avioitui kesäkuun lopulla Tampereella. Avioitumisen jälkeen Tina vaihtoi sukunimensä Mustajärveksi.

– He menivät naimisiin maistraatissa, tilaisuus oli hyvin pieni. Paikalla oli vain kaksi todistajaa, eivätkä edes kummankaan lapset olleet mukana.

– Tilaisuuden jälkeen he lähtivät kahdestaan Helsinkiin viettämään viikonloppua, Seiskalle kerrotaan.

Seiska ei tavoittanut Patea kommentoimaan ilouutista.

Pate ja Tina tapasivat vuonna 2013 yhteisten ystävien kautta.
Pate ja Tina tapasivat vuonna 2013 yhteisten ystävien kautta.

Elämän valo

Pate esitteli Tinan ensimmäistä kertaa julkisuudessa tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla Tampere-talossa 2013. Pariskunta kertoi Me naiset -lehdelle seurustelleensa kesästä 2013.

Vuonna 2016 Pate kertoi Aamulehdelle parin tapaamisesta.

– Tapasimme yhteisten ystävien sinnikkäällä myötävaikutuksella Tammerfesteillä vuonna 2013. Kättelin Tinaa, eikä hän päästänytkään irti. Hän tosin väittää, että se meni toisin päin, eli minä en päästänyt kättä irti.

– Mun elämääni tuli valo hänen myötään, Pate muistelee Aamulehdessä kauniisti.

Popedan kanssa Pate on heilunut jo yli 40 vuotta.
Popedan kanssa Pate on heilunut jo yli 40 vuotta.

Kirjoitti miehestään kirjan

Paten luotsaama Popeda perustettiin Tampereella vuonna 1977. Bändin ohella Pate on julkaissut kaksitoista sooloalbumia ja sai Iskelmä-Finlandian vuonna 2015.

Ikurin turpiini -lempinimellä tunnettu rocklegenda on myös näytellyt muun muassa Aki Kaurismäen elokuvassa Calamari Union.

Tina on ammatiltaan vapaa toimittaja, tiedottaja ja valokuvaaja. Hän on kirjoittanut Patesta kirjat Pate Ikurista sekä Pate Mustajärvi – Matkani varrelta.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!