fbqKorona tyhjensi kalenterin kokonaan – Katri Ylander tarttui suosittuun vaihtoehtoon: Olen todella innoissani! | Seiska
Katri Ylander

Korona tyhjensi kalenterin kokonaan – Katri Ylander tarttui suosittuun vaihtoehtoon: Olen todella innoissani!

Uutiset | 22.01.2021 17:02

Tähdet, tähdet -ohjelmassa viime syksynä nähty Katri Ylander yrittää muiden artistien tavoin päästä esiintymään edes jollain tavalla koronapandemiasta huolimatta.

Vuoden 2005 Idolsista pinnalle ponnahtanut Katri julkaisi uuden Yhteisii unelmii -albuminsa viime syksynä, mutta koronapandemian takia jo ilmoitettu pitkä kiertue jouduttiin laittamaan jäihin.

Lohduttaakseen ihailijoitaan pettymyksen keskellä, päätti Katri toteuttaa kokopitkän konsertin Keikalla.fi-sivuston kautta. Yhteisii unelmii -streamauskeikka nähdään ensi viikon perjantaina (29.1.).

- Streamauskeikka on valonpilkahdus tässä ajassa. Keikkoja ei tietenkään voi nyt tehdä, eikä kukaan tiedä, milloin asiat normalisoituvat. Olemme harjoitelleet yhtyeeni kanssa kappaleita. Haluan esittää Yhteisii unelmii -albumin kokonaisuudessaan, koska en päässyt vetämään kunnon levynjulkaisukeikkaa. Haluan ihmisten pääsevän kuulemaan, miltä uudet kappaleet kuulostavat livenä, Katri kertoi Seiskalle.

Vaikka suoratoistokeikoissa halutaan panostaa myös visuaaliseen puoleen, aikoo Katri keskittyä enemmän musiikillisiin asioihin.

- Nautin, kun on oikeat soittimet, ja samalla meistä jokainen lavalla oleva tuo oman panoksensa kokonaisuuteen. Visuaalinen puoli on tärkeää, mutta tärkeintä on saada sovitettua kappaleet niin, että ne toimivat livenä. Välillä joki asia ei toimi livenä, vaikka se toimii albumilla. Olen todella innoissani. Olen odottanut tätä siitä asti, kun keikasta sovittiin.

Liput Katrin streamauskeikalle löydät täältä.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!