fbq
Uutiset
12.03.2020 16:37
Teksti | Kuvat: Jari Peltomäki
Aki ja Heli Palsanmäki
Korona kouraisi Huutokauppakeisariakin! Aki ja Heli Palsanmäki harmittelevat – Karibian-risteily peruuntui: ”Voihan Trump!”
Uutiset
12.03.2020 16:37
Teksti | Kuvat: Jari Peltomäki

Suomen Huutokauppakeisari -ohjelmasta tutut Heli ja Aki Palsanmäki heräsivät torstaiaamuun pettymyksen tuntein. Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin yöllinen ilmoitus USA:n rajojen sulkemisesta eurooppalaisilta nimittäin vaikuttaa Hirvaskankaalle asti.

– Meidän piti lähteä ylihuomenna lauantaina Karibian-risteilylle, mutta eipä nyt sitten lähdetäkään, Aki Palsanmäki suree.

Palsanmäet ovat isännöineet nimeään kantavaa hyväntekeväisyyshuutokaupparisteilyä maailman merillä jo kahdesti: vuonna 2018 Karibialla ja vuonna 2019 Välimerellä. Nyt oli tarkoitus lähteä taas nauttimaan Karibianmeren auringosta. Laivalla järjestetään myös huutokauppa, missä Palsanmäet myyvät vieraiden lahjoittamia tavaroita hyväntekeväisyyteen, kuten syöpäjärjestöille. 

Tulevana lauantaina Akin ja Helin lennot olivat Lufthansalla Miamiin. Mukaan oli lähdössä useampi kymmenen suomalaista risteilyvierasta.

– Totta kai tämä tympäisee oikein urakalla. Olimme odottaneet tätä lomaa pitkään. Kaikki oli järjestetty ja hoidettu niin, että pääsemme reissuun. Tämmöiset kaukomatkat ovat meille ainutkertaisia kokemuksia eikä todellakaan jokapäivästä huvia, Aki kertoo.

Karibian-risteily tammikuussa 2018 oli Palsanmäkien elämän ensimmäinen kaukomatka, jolloin he lensivät myös ensimmäistä kertaa yli Atlantin Pohjois-Amerikkaan. Royal Caribbean -varustamon unelmaristeilyllä he pääsivät jopa istumaan kapteenin pöytään illallisella. Tätä pidetään suurimpana kunniana, mitä risteilymatkustaja voi saada.

– Nyt ei lähdetä minnekään. Pysytään Suomessa ja nautitaan Hirvaskankaalla kevätauringosta!

Aki ja Heli
Aki ja Heli
Tilaa Seiskan uutiskirje! »