Uutiset

Koomikko vitsaili Sara Siepin kustannuksella Twitterissä - Roope Salminen hyökkäsi puolustamaan: "Mitä v****a sä tiedät Saran osaamisesta?"

23.04.2018 14:30

Stand up -koomikko Iikka Kiven twiitti Sara Siepin Onnenpyörä-pestistä sai Roope Salmisen raivoihinsa.

- Olen varmaankin vähän ilkeä ajatellessani näin. Mutta kun näen Miss Suomen kääntelemässä Onnenpyörän laattoja ja kävelemässä edestakaisin sanomatta mitään, tulee väkisinkin mieleen, että siinä on kerrankin löydetty titteliä ja osaamista vastaava työ, Kivi sivalsi.

Roope loukkaantui tviitistä sydänjuuriaan myöten.

- Mitä v****a sä tiedät Saran osaamisesta? Kyseessä on paitsi maailman ihanin tyyppi, myös nainen, joka muutti hädin tuskin täysikäisenä pohjoisesta stadiin unelman perässä, vaikka ei tuntenut täältä ketään ja rakensi tyhjästä itselleen menestyksekkään uran superkilpaillulla alalla, Roope julisti.

Keskustelu jatkui Twitterissä kiivaana ja Roope vastasi kärkkäästi Iikka Kiven twiitteihin.

Myös Saran juontajapari Jethro Rostedt innostui komppaamaan Salmista ja haukkui samalla Kiven omat ansiot maan rakoon.

Juuri näin. Tämän ääliöturhakkeen kompetenssi on vain päänpaukuttamisessa. Omat näytöt on annettu ja niistä ei ole, eikä ollut mihinkään.

Myöhemmin Kivi puolustautui, että tviitti oli huumoria, ja ettei hänen tarkoituksensa ollut haukkua Sara Sieppiä henkilönä, vaan kritisoida sitä, että missi-instituutio pitää naisille yllä kauniin mutta mykän esineen roolia.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!